Basim i sorg: Nu er min mor også død

Ane Sørensen

397 uger siden

|

05/12/2016
Gossip
Arkivfoto: Polfoto/Mogens Flindt
Arkivfoto: Polfoto/Mogens Flindt
Basims far døde i 2012. Nu har den 24-årige sanger også mistet sin mor.

Dagens topnyheder

Basim har mistet sin mor Zohra, som sov stille ind i weekenden. Det fortæller den 24-årige sanger i et opslag på det sociale medie Facebook:

- Min smukke mor Zohra er ikke hos os længere. Hun sov stille ind i sit hjem i weekenden, skriver Basim.

Han opfordrer andre unge mennesker til at nyde den tid, som de har med deres forældre:

- Til den unge generation derude, vil jeg gerne sige: Lov mig, at I ikke tager jeres forældre for givet. Lov mig, at I gør jeres bedste for dem. Lov mig, at I besøger dem en gang for meget end en gang for lidt. For livet er kun noget, vi låner. Intet varer for evigt, og sådan er livet, skriver Basim.

I 2012 døde Basims far Abdel Moujahid af leukæmi efter et længere sygdomsforløb. Basim glæder sig over, at hans forældre nåede at opleve hans succes:

- Tak til jer, Danmark. Tak, fordi I gav min mor og far mulighed for at se sin søn få succes. Tak for jeres kærlighed og varme på trods af et til tider koldt og gråt land. Hvis vi som land og medmennesker står sammen, og lærer at elske hinanden mere, vil dagene føles længere og mørket lidt lysere, skriver Basim.

Danskerne stiftede bekendtskab med Basim første gang, da han som 15-årig deltog i X Factor i 2008. I 2014 vandt Basim det Dansk Melodi Grand Prix med sangen ‘Cliche Love Song’.

Du kan læse hele Basims opslag på Facebook lige herunder.