Bella Thorne viser dusken frem på Instagram

Bella Thorne har tidligere brugt Instagram til at få omtale og også i en nyligt uploadet video skaber hun overskrifter. Hun har også udgivet en musikvideo, den kan du se ovenfor.

Se flere nøgenbilleder her

Bella Thorne er tidligere Disney-stjerne, hvor hun havde en af hovedrollerne i serien 'Shake it up' sammen med Zendaya. Siden serien blev pillet af programmet, har Bella Thorne ernæret sig som Instagram-kendis og har flere gange skabt overskrifter med frække opslag.

Nu har den 21-årige stjerne lagt en video op, hvor man tydeligt ser hendes dusk. Enhver husar havde nok håbet, at det var en dusk fra mellem benene, men denne dusk sidder under hendes arm. 

Videoen har allerede fået mere end fire millioner visninger.

 

Bella Thorne skrev for nyligt også overskrifter, fordi hun skulle instruere en pornofilm. Generelt har hendes tid i medierne på det seneste handlet meget mere om hendes krop og udseende end hendes talenter bag og foran skærmen. 

Der er dog en masse produktioner i gang, og hendes karriere kunne måske få en ny kickstart med de kommende projekter. Imens kan hun holde gryden i kog ved at vise sine duske frem.

Læs også

Nøgne kendisser

 

 

Dagens Gossip