Billede får fans til at rase over Justin Bieber

Justin Bieber blev noget upopulær på de sociale medier, efter at han lavede en aprilsnar, som rigtig mange fans hoppede på.

Den canadiske popsanger Justin Bieber har i den grad formået at gøre sig upopulær blandt mange af sine fans, da han i går ville hoppe med på aprilsnar-bølgen.

Justin Bieber valgte nemlig at uploade et billede på sin Instagram fra en ultralydsscanning, som viste en rask lille baby, som skulle være opbevaret i Hailey Baldwins mave. Billedet fik på ganske kort tid mere end 3 millioner likes, og folk lykønskede popsangeren.

 

 

Læs også

Hoppede du i med begge ben? – Se de bedste aprilsnarre fra hele verden

Mange begyndte dog at mistænke, at det var en aprilsnar, og derfor uploadede Justin Bieber endnu et billede, hvor Hailey Baldwin sidder til en undersøgelse, og holder sig på maven. Til billedet skrev Justin Bieber ”Hvis i troede, at det var en aprilsnar,” Det fik folk fuldstændig op at ringe, men de hurtige fans bemærkede, at billedet var syv år gammelt.

Hailey Baldwin kommenterede da også selv på billedet, hvor hun skrev ”Haha. Sjovt”.

View this post on Instagram

If U thought it was April fools

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Indrømmede aprilsnarren med et nyt billede

Der gik dog ikke længe, før Justin Bieber endelig indrømme, at det hele bare var en aprilsnar, og at der ikke var noget barn på vej. Dette gjorde han ved at uploade endnu et ultralydsbillede, hvor der denne gang var photoshoppet en hundehvalp ind midt i det hele.

View this post on Instagram

Wait omg is that a,,, APRIL FOOLS

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

'Joken' om at være gravid den 1. april, er Justin Bieber ikke ene om at lave, han er dog en af dem, der får massiv kritik for det. På de sociale medier og som kommentarer på hans billeder, er fans nemlig gået i selvsving og kritiserer ham fordi. Det gør de blandt andet fordi, de ikke mener, at det er sjovt, når der er kvinder, der slet ikke kan blive gravide.

”Justin Bieber joker med, at Hailey er gravid? Ingen tanker overhovedet på de 1 ud af 4 kvinder der aborterede, eller de 1 ud af 8 kvinder, der er sterile og ikke kan få børn overhovedet? Jeg ser slet ikke humoren i det der, hvis jeg skal være ærlig,” skriver en bruger som kommentar til billedet.

 

”Det her er ikke sjovt. Til alle dem der er fans, Justin Bieber er officielt aflyst. Sådan en fucking taber,” skriver brugeren MaKayla på Twitter.

”Justin Bieber der faker, at Hailey er gravid, er bare ulækkert og ufølsomt,” mener brugeren Abby Blasco.

 

Læs også

Opmærksom: Politiet i målrettet indsats for at fange disse bilister

 

 

Dagens Gossip