Blev kendt for 'Alene Hjemme'-filmene: Nu er han anklaget for voldtægt

Foto: Shutterstock.com

Han blev kendt for sin rolle i de ikoniske 'Alene Hjemme'-film. Nu er han blevet anklaget for voldtægt.

Skuespiller Devin Ratray har gennem sin karriere spillet med i flere film og tv-serier, men han er især kendt for sin rolle som Buzz i 'Alene Hjemme'-filmene.

Læs også

20 millioner husstande kan ikke betale deres elregninger

Da filmene hittede, var Devin Ratray naturligvis en stor stjerne. Siden da har den i dag 45-årige skuespiller dog kæmpet for at holde gang i karrieren.

Og nu er det kommet frem, at han er havnet i en skidt sag. Skuespilleren er nemlig blevet anklaget for at have voldtaget en kvinde ved navn Lisa Smith.

Ifølge det britiske medie Metro er der tale om en episode, der er flere år gammel, men som først er kommet frem i lyset nu. Angiveligt skulle voldtægten have fundet sted i Devin Ratrays lejlighed på Manhattan i New York i 2017.

Ikke nok med det, så er han af Lisa Smith også blevet beskyldt for at have givet hende stoffer, inden han voldtog hende.

Det er ikke første gang, at den 45-årige skuespiller er havnet i politiets søgelys. Sidste år blev Devin Ratray nemlig anholdt, fordi hans daværende kæreste havde anklaget ham for at have overfaldet og forsøgte at kvæle hende.

Lisa Smith har forklaret, at hun befandt sig i Devin Ratrays lejlighed sammen med en gruppe andre personer. Her skulle skuespilleren angiveligt have været meget insisterende om, at hun skulle drikke en særlig drink.

Efter at have indtaget den drink, hun fik af Devin Ratray, blev hun pludselig helt udmattet. Derfor blev hun opfordret til at overnatte i hans lejlighed.

Hun hævder, at skuespilleren voldtog hende i 'en evighed'. Morgenen efter konfronterede hun ham med overgrebet, men han benægtede at have gjort det, da han er impotent.

Læs også

3-årig pige blev erklæret død på hospitalet: Vågnede ved sin egen begravelse

Lisa Smith anmeldte ham allerede i 2017, hvor hun også afleverede det tøj, hun havde på. Senere har hun fået at vide, at politiet troede, at hun ikke ville gå videre med sagen, hvorfor den var blevet afsluttet. Derfor er der ikke sket noget i sagen.

 

Dagens Gossip