Bodil Jørgensen retter skarp kritik efter ulykke: Var ved at dø

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix.

Bodil Jørgensen er ikke tilfreds med arbejdsmiljøet i den danske film- og tv-branchen.

Tilbage i 2014 endte en filmoptagelse på Mandø i Vadehavet forfærdeligt for skuespillerinden Bodil Jørgensen.

Læs også

Efter klage: Nu fjerner DR interview

I forbindelse med indspilningen af filmen ‘Far til fires vilde ferie’, faldt hun ind under en traktor, da den på vej op ad et dige begyndte at glide.

Ulykken og det efterfølgende forløb havde Bodil Jørgensen valgt ikke at tale mere om i pressen. Men nu vælger hun alligevel at snakke højt om episoden. 

Bodil Jørgensen har skrevet under på et protestbrevet over arbejdsmiljøet i film- og tv-branchen, og til filmmagasinet Ekko kritiserer hun nu de forhold, som hun sammen med sine kollegaer var udsat for tilbage i 2014.

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix.

“Ulykken skete, fordi optagelsen ikke var godt nok forberedt. Stakkels Kurt Ravn, der kørte traktoren, havde ikke haft mulighed for at prøve at køre op ad et dige. Og min familie, hvor mange er bønder, har sagt, at det var vanvittigt at køre op med en traktor, som jo har vægt bagtil,” fortæller hun.

Efter ulykken kæmpede Bodil Jørgensen for sit liv, og hun var indlagt i respirator. 

I offentligheden hed det fra producentens side, at Bodil Jørgensen var sygemeldt, men havde det godt efter omstændighederne. 

Denne udtalelse har skuespillerinden ikke meget tilovers for.

“Henrik Møller-Sørensen (producent fra ASA Film der laver ‘Far til fire’-filmene’ red.) forsøger at give indtryk af, at der ikke er sket noget særligt, mens jeg ligger i respirator på intensiv og er ved at dø,” lyder det fra Bodil Jørgensen i interviewet med Ekko. 

Læs også

Merete Mærkedahl trækker sig af personlige årsager

 

 

 

 

 

Dagens Gossip