Bradley Cooper afslører: Jeg var narkoman

Foto: Shutterstock

Bradley Cooper afslører nu ting fra en hård periode i sit liv.

Bradley Cooper er uden tvivl en af de helt store Hollywood-stjerner. Den 47-årige skuespiller er blandt andet kendt for filmene ‘American Sniper’, ‘A Star Is Born’ og Hangover-filmene.

Bradley Cooper er derfor et verdenskendt ansigt, som rigtig mange mennesker med det samme ville genkende.

Læs også

Uhyre sjældent syn: Sort hul 'æder' en jordklode i sekundet

Vejen til toppen er dog lang og hård. I en podcasten ‘Smartless’ løfter Bradley Cooper nu sløret for, at han i starten af sin karriere havde et stofmisbrug. 

"Jeg var så fortabt, og jeg var afhængig af kokain - det var den anden ting. Jeg ødelagde min akillessene lige efter at jeg blev fyret fra “Alias”, fortæller skuespilleren.

Podcasten bliver lavet af Bradley Coopers rigtig gode venner Jason Bateman, Sean Hayes og Will Arnett, som Cooper takker for at være der for ham, da han havde mest brug for det.

Når Bradley Cooper dog ser tilbage på misbruget, så er der en god ting ved det.

Det er, at han gik gennem den meget hårde periode, mens han var 29 og endnu ikke var slået igennem på den store Hollywood-scene .

– Jeg havde fordelen af, at det hele skete, da jeg var 29 år gammel. Jeg tror, jeg slog i gennem, da jeg lavede en Wendy’s (amerikansk fastfood restaurant, red.) reklame, siger han, der dog fik et chok, da han flyttede til Los Angeles for at filme filmen “Alias”, som han altså senere blev fyret fra.

Livet i englenes by tog Bradleys tanker tilbage til high school, og det var ikke i positiv forstand.

– Jeg følte, at jeg var tilbage i high school. Jeg kunne gå ind på et diskotek, og ingen piger ville kigge på mig. Jeg var totalt deprimeret.

Læs også

Mettes coronahåndtering hyldes: Danmark topper anerkendt liste

 

 

Dagens Gossip