Bradley Cooper taler ud om forholdet til Lady Gaga

Foto: Shutterstock

I et interview besvarer skuespilleren rygterne omkring forholdet til Lady Gaga.

Da filmen “A Star Is Born” kom ud i 2018, gik rygterne året efter mellem Bradley Cooper  og Lady Gaga som eventuelt par.

De kom i kølvandet på en perfomance af nummeret “Shallow” fra filmen, som de fremførte ved det store Oscar show for to år siden.

Læs også

Læger opdager mystisk fund i hjernen på mand

Under hele forestillingen holdt stjernerne tæt øjenkontakt. Cooper tog plads ved siden af ​​Lady Gaga ved klaveret på et tidspunkt og lagde sit hoved på hendes skulder. De to modtog et stående bifald.

I et interview med The Hollywood Reporter omkring Lady Gaga som person og menneske, sagde Cooper, at parret helt sikkert lavede skuespil under deres fremførelse af sangen, som i sidste ende vandt Lady Gaga en Oscar for bedste sangskriver.

Han sagde, at han havde udtænkt forestillingen til at udfolde sig som en scene fra filmen, delvist for at hjælpe med at styre sine egne nerver omkring at synge live.

"Ud fra et personligt synspunkt reducerer det angstniveauet," sagde han. "De (Cooper og Gaggas roller) bliver lidt forelskede i den scene i filmen. Det er det eksplosive øjeblik, der tilfældigvis sker for dem på en scene foran tusindvis af mennesker... Det ville have været så underligt, hvis vi begge stod på skammel over for publikum.”

Om arbejdet med Lady Gaga tilføjede skuespilleren:

"Hun er bare så frygtelig karismatisk og smuk. Da jeg mødte hende, tænkte jeg: 'Hvis jeg bare kan udnytte det... så er det bare for mig at rode.' Men så, da vi begyndte at arbejde sammen, indså jeg, 'Åh, åh, sky is the limit i forhold til, hvad hun er i stand til og hendes engagement er fantastisk.”

Læs også

Udenrigsministeriet advarer danskere: Forlad landet nu