’Bryggen’-stjerne svæver på en lyserød sky: Har fået en kæreste

Linse Kessler og Didde Skjelmose - Foto: TV3

Der er ingen tvivl om, at benene er blevet godt og grundigt fejet væk under Didde Skjelmose. Kærligheden blomstrer nemlig hos den populære ’Familien fra Bryggen’-deltager.

- Hører man rigtig, er der kommet kærlighed i dit liv, det varmer mit <3, godt gået min søde skat. <3 <3 <3

Sådan lyder et opslag på Didde Skjelmoses Facebook-væg. Og den god er nok. Der er kommet kærlighed ind i hendes liv.

- Jeg har jo været forelsket før, men det her er helt anderledes. Jeg blev seriøst forelsket første gang, vi mødtes,. Vi klikkede bare med det samme, siger Didde, da Dagens.dk ringer hende op.

Didde mødte sin kæreste gennem en fælles veninde for tre måneder siden. Men der skulle gå et lille stykke tid, før de mødtes første gang.

Læs også

Geggo afslører: Derfor er Lebbe-Lone forsvundet fra ‘Familien fra Bryggen'

- Vi skrev sammen i halvanden måned, inden vi tog på den første date. Det, tror jeg, var godt for os, fordi det kan være lettere at åbne sig op over SMS. Det betød, at vi allerede kendte hinanden ret godt, da vi mødtes første gang, fortæller hun og uddyber, at de har været kærester den sidste måneds tid.

En mand med meninger

At Didde fra første øjeblik faldt for sin nye kæreste er der flere grunde til. Først og fremmest dater han ikke Didde, fordi hun er kendt, men fordi han synes, hun er sød. Det har været klart fra første sekund.

- Og så er han en meget bestemt person, der ved, hvad han vil. Han er, som han er. Jeg elsker folk med meninger, slår den 42-årige ’Bryggen’-stjerne fast – og man er heller ikke i tvivl om, at hun går sommeren i møde med  kærligheden på sit højeste.

Selvom parret er nyforelsket, så skal der alligevel lidt arbejde til for at pleje forholdet. Diddes kæreste bor nemlig i Nyborg, mens hun selv bor i Vamdrup i Jylland. Men afstanden betyder ikke noget for hende, efter hun er flyttet fra København.

Læs også

Geggo forklarer: Derfor er kærestens familie ikke med i ‘Familien fra Bryggen’

- I København var det jo langt at køre til Køge, men nu betyder en smuttur over Fyn ikke noget for mig. Vi prøver at ses så ofte som muligt, men vi arbejder begge meget, så det skal lige hænge sammen.

Trods parret er nyforelskede, så har de ingen planer om at flytte sammen lige foreløbig, og en ting er helt sikkert: De skal ikke have nogen børn. Det har Didde nemlig besluttet, at hun ikke vil have.

Oprindeligt var det ikke planen, at forholdet skulle frem i lyset lige med det samme, men nu er det ude. Alligevel foretrækker Diddes kæreste at være anonym, lyder det fra Didde.

Han er ikke ene om, at holde sig væk TV3’s sendeflade. Geggo danner par med Cengiz, og hans familie har valgt ikke at medvirke i det ’Familien fra Bryggen’.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip