Bubber i babylykke: Skal være far igen

Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix

Den garvede tv-vært skal være far for femte gang.

Der er lige nu liv og glade dage hos Niels Christian Meyer, bedre kendt under sit alias ‘Bubber’. I september måned blev han gift med hustruen Signe Rossing i Garnisonskirken i København.

Men lykken er ikke aftaget siden da - tværtimod. Det nygifte par kan nemlig gå julen i møde med den glædelige nyhed, at parret nu venter deres andet barn sammen.

Læs også

Politibetjent dømt for drab på sin egen søn: “Okay, jeg slår dem igen. At tale virker ikke, måske tæsk vil”

Det bekræfter de overfor HER&NU.

– Det er rigtigt. Signe er gravid. Det bliver et forårsbarn, fortæller den 57-årige Bubber til HER&NU.

Parret har i forvejen Alfred sammen, som i maj måned fylder tre år. Derudover har Signe, 43, sønnerne Valdemar, 17, Harald, 16, og niårige Ludvig fra et tidligere forhold.

Bubber er også far til Laura, 28, Oscar, 30, og Sofia på 32, som han har fra sit første ægteskab med Christina Ibsen Meyer.

Både Bubber og Signe vil til foråret derfor være forældre til fem børn hver.

– Det er et fantastisk øjeblik at blive forældre. Det bedste man kan give sine børn, det er sgu søskende, siger Bubber, der sammen med Signe glæder sig til at gøre Alfred til storebror til foråret.

Det at Alfred i dén grad er en efternøler gør kun glæden ved Signes graviditet endnu større. Det gør nemlig, at Alfred og hans kommende bror eller søster har hinanden på en lidt anden måde.

– Der er et stort aldersspring mellem Alfred og hans søskende, så han har stået helt alene. Derfor er det dejligt der kommer en nogenlunde aldersvarende til ham. Så har de hinanden. Det synes vi er fantastisk, afslutter Bubber.

Læs også

Hugo Helmig melder ud: Har forsøgt at tage mit eget liv i weekenden

 

Dagens Gossip