Caroline Wozniacki afslører: Derfor bor vi ikke i Danmark

Foto: Shutterstock

Caroline Wozniacki afslører nu, hvorfor familien ikke bor i Danmark.

Caroline Wozniacki var i sin tenniskarriere en af dansk elitesports helt store personer. Nu er karrieren indstillet, og den tidligere verdensetter har nu stiftet familie med hendes mand David Lee, som selv er tidligere basketballspiller i den amerikanske NBA.

Særligt Carolines karriere var præget af meget rejsetid i udlandet, da mange tennisturneringer spilles vidt forskellige steder.

Læs også

DMI med skøn melding: Næsten 20 grader

Caroline Wozniacki er vokset op i Danmark med sine forældre og sin storebror, Patrick Wozniacki.

Derfor kunne man måske tro, at hun også ville bosætte sig her efter karrieren, men det er ikke tilfældet.

Caroline Wozniacki og manden David Lee har hjemme to forskellige steder, og det er af hensyn til hvor de hver især føler sig hjemme.

Den lille familie har nemlig både et hus i Monaco og en lejlighed i Miami i USA.

“Jeg er jo fra Danmark, og det er her, jeg er vokset op. Som ung flyttede jeg til Monaco. Det er vigtigt, at både David og jeg føler os hjemme. Jeg kunne sagtens bo i Europa hele året, men David er amerikaner, og jeg synes, det er vigtigt, at vi kan bo både i USA og Europa, specielt fordi vi netop nu har muligheden for det,” har Caroline Wozniacki fortalt til BILLED-BLADET.

For Caroline er det også vigtigt, at deres datter Olivia lærer baggrunden for, hvor hendes forældre hver især er vokset op henne.

“Det vigtigste for mig, er at Olivia har en viden om, hvor hun kommer fra, og at hun også oplever den europæiske kultur, som har været med til at forme mig. Det er vigtigt at hun har lært begge sider af, hvor hendes forældre er vokset op, at kende.”

Læs også

Var så fuld at politiet troede han var dansker

 

Dagens Gossip