Cecilie Beck taler ud om skilsmisse: Derfor gik jeg fra Rasmus Tantholdt

Cecilie Beck taler nu ud om den svære skilmisse mellem hende og TV2 reporteren Rasmus Tantholdt. Foto: arkivfoto

Efter lang tids stilhed fortæller tv-værten om sin svære skilsmisse fra den tidligere ægtemand og TV2-reporter Rasmus Tantholdt.

Det var et sandt stjernepar - både på skærmen og i det private.

Det perfekte match kunne man forlediges til at tro, når man kunne se både Cecilie Beck og Rasmus Tantholdt rulle over tv-skærmen under nyhederne på TV2.

Men i 2016 krakelerede billedet, da kendisparret besluttede at gå hver til sit og blive skilt for halvandet år siden, og nu fortæller Cecilie Beck for første gang, hvad der fik parret til at gå fra hinanden, skriver Alt for Damerne.

Hun forklarer, at kærligheden mellem parret langsomt forsvandt, og blev erstattet af skænderier.

Læs også

Sarah Louise Christiansen langer ud efter danske mænd: ‘Det er simpelthen så vattet’

 - Vi var sgu bare ikke gode for hinanden mere. Kærligheden forsvandt. Og så blev vi for hårde ved hinanden, tror jeg. I de første år, når man er forelsket, synes man, at den, man er forelsket i, får det bedste frem i en og gør en til den bedst tænkelige version af en selv. Og hvordan der så sker en forvandling, der gør, at man pludselig får det værste frem i hinanden, det kommer jeg aldrig rigtig til at forstå, siger Cecilie Beck i det hudløst ærlige interview.

Ægteparret havde været kærester i tre år, da de besluttede sig for at blive gift i Thailand. Cecilie Beck havde i forvejen to døtre fra et tidligere ægteskab, mens Rasmus Tantholdt havde en søn.

Da parret gik fra hinanden, blev Rasmus Tantholdt kærester med et andet velkendt ansigt fra tv, nemlig tv-værtinden Natasja Crone, hvor parret begyndte at være kærester i februar 2017.

Læs også

Far hyldet på nettet: Afslører genialt trick med opvaskemaskine, som ingen kendte

På trods af at Cecilie Beck endnu ikke har fundet en ny kæreste, så ser hun nu fremad og lægger den svære skilsmisse bag sig:

- Det har været rigtig sundt at mærke, hvem jeg selv er som 47-årig. Og selvom der da også har været nogle gigantiske lortedage, og jeg virkelig synes, jeg har været nede og kysse bunden på nogle måder, så ligger der altså også nogle væsentlige erkendelser i sådan en rejse siger hun til damebladet.

Danske forskere afslører: Det sker der med din krop, hvis du drikker ét glas sødmælk hver dag

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip