Cecilie Hother sagde sit drømmejob op: "Dét kræver mere end bare én god grund"

Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Ritzau Scanpix

Cecilie Hothers liv har ændret sig markant.

I oktober måned sidste år kunne TV 2-værten gennem mange år, Cecilie Hother meddele, at hun skulle på ferie. Ikke i et par dage eller uger, men i måneder. Destination: Fransk Polynesien. Den smukke øgruppe i Stillehavet er kendt for det krystalklare vand og det flotte liv under havets overflade.

Foto: Instagram

Til at starte med var planen at vende tilbage til TV 2 igen 1. februar - cirka 4 måneder efter udrejsen. Det gjorde Cecilie også, men noget føltes forkert. Hun havde svært ved at komme ind i rytmen igen, hvorfor hun sagde sit job op.

Læs også

Beredskabet måtte rykke ud: Tung mand sad fast på stranden

»At tage en så drastisk beslutning og efter 15 år at sige sit drømmejob op, dét kræver mere end bare én god grund,« siger hun til B.T her fire måneder efter, at den store beslutning blev truffet.

Men det er ikke kun på den lange ferie, at Cecilie fik andre tanker end jobbet på TV 2. I 2019 tabte hun sønnen Karl under graviditeten. Det har ændret hendes mindset markant.

»En stor motivation og ledestjerne i mit liv har været tabet af Karl. For det var efter ham, jeg begyndte at formulere mit motto: 'Drøm mindre, gør mere'. Har man en drøm, kan man lige så godt prøve at føre den ud i livet. Det kan være skræmmende, hvis den brister, og det kan gøre ondt, hvis man får slag. Men jeg synes altid, at man skal prøve.«

Men selvom det faste hamsterhjul på TV 2 nu er skiftet ud med en anden tilværelse, så kommer Cecilie Hother ikke til at kede sig.

Resten af året byder blandt andet på en foredragsturné, freelancearbejde for TV 2 og en podcast-serie om mobning.

Læs også

Coop med god nyhed til danskerne: Priserne falder

 

Dagens Gossip