Christopher har skiftet navn

Foto: Gonzales Photo Kim Matthi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Den danske hitsanger Christopher har officielt valgt at skifte sit navn. Fans skal dog ikke frygte, at de ikke kan udtale sangerens navn i fremtiden.

‘First Like’ ‘Tulips’ og ‘Irony’ hitmageren Christopher er blandt de absolut hotteste navne i Danmark, hvis ikke det hotteste i øjeblikket. Sangeren der laver det ene megahit efter det andet, har storhittet i Danmark siden han officielt kom frem i 2011.

Navnet har været det samme siden han begyndte sin karriere, og det er formentlig de færreste der ved, at hans borgerlige navn er Christopher Lund Nissen - eller det var det hvert fald.

Den populære hitsanger har nemlig officielt ændret sit navn, og det sker i anledningen af, at han blev gift med Cecilie Haugaard den 1. juni.

Læs også

Kat sat til salg for 1.5 mio. kr: Har helt speciel evne

Fans af sangeren skal dog ikke frygte, at hans kunstnernavn kommer til at ændre sig, for han kommer fortsat til at benytte sig af Christopher, når han turneer landet rundt med sine hitsange.

På papiret kommer Christopher dog til at få et andet navn, da han erstatter sit eget efternavn Lund med Cecilies efternavn Haugaard. Dermed kommer Christopher i fremtiden til at hedde Christopher Haugaard Nissen.

“Det er en helt naturlig del af det at blive gift, at man tager den andens efternavn,” fortæller sangeren via hans manager Julie Becker til Se og Hør.

Gift efter knap 5 år sammen

I januar 2014 gik Christopher og popsangerinden Medina fra hinanden og syv måneder senere fandt Christopher sammen med modellen Cecilie Haugaard.

Efter små fire år valgte Christopher at gå på knæ for sin kæreste, og han friede til hende den 1. september 2018. Mindre end et år efter sagde de to så ja til hinanden, og det skete den 1. juni 2019.

“Det er svært at beskrive hvor magisk denne weekend har været. Jeg kan ikke vente med at tilbringe resten af mit liv med denne glade pige, som jeg nu kan kalde min kone. Tak for alt den kærlighed,” skriver Christopher i et opslag på Instagram, hvor han har delt et billede fra bryllupsdagen.

Læs også

Kan man få så meget for sine Disney-VHS? - Se om din Disney-film er guld værd