Claudia Rex åbner op: Troede jeg kunne slå ihjel

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Radioværten og den tidligere Vild med Dans-deltager, Claudia Rex, fortæller åbent om, hvordan hun i en meget ung alder troede, at hun kunne slå ihjel.

Den tidligere Vild med Dans-danser, Claudia Rex, åbner fuldstændig op i Feminas, ‘Mit livs overskrift’ hvor hun fortæller, hvor besværligt det har været for hende at leve et liv med OCD.

Læs også

De ryger ud af Vild med Dans i aften

Værst var det i en ung alder, hvor Claudia Rex vitterligt troede på, at hun kunne slå folk ihjel på grund af sin OCD.

Da hun var blot fem år gammel, var hun nødt til at lave en lang række tvangshandlinger, for at beskytte de mennesker, hun var nær.

Ville ikke kigge folk i øjnene

“Hvis vi to sad og snakkede sammen, så ville jeg være bange for, at jeg gav dig en sygdom, ved at kigge dig i øjnene. Så jeg ville vende energien hen til et neutralt sted, hvilket ofte var et tv,” lyder det i interviewet med Claudia Rex, der også fortæller, at det på et tidspunkt var så slemt, at hun ikke kunne spise aftensmad med sine forældre, fordi hun frygtede, at der skulle ske dem noget.

Claudia Rex fortæller også i interviewet, hvordan hun fik sin OCD under kontrol, men også hvordan den blussede op igen, efter at hun blev mor sidste år. Det var ellers på trods af, at hun havde fået nogenlunde styr på lidelsen.

“Jeg har arbejdet med min OCD i rigtig mange år, og været i behandling adskillige gange, og den OCD havde jeg egentlig fået rimelig godt styr på,” fortæller hun også fortsætter:

“Man får en beskyttertrang, og alle mødre bliver lige pludselig 10.000 gange mere bekymrede, fordi man har det dyrebareste i hænderne, og det vil man for alt i verden bare beskytte,” lyder det fra Claudia Rex.

Du kan se resten af Claudia Rex’ interview hos Femina her.

Læs også

18-årige Henrik skulle blot spise frokost i Nyhavn - Så reddede han en 7-årig pige

 

 

Dagens Gossip