Claudia Rex viser forlovelsesringen frem: ‘Den største overraskelse i mit liv’

Foto: Scanpix/Anthon Unger

Claudia Rex viser sin forlovelsesring frem og fortæller om kærestens romantiske frieri i et nyt indlæg på sin blog.

Nytårsaften faldt skuespiller Pelle Emil Hebsgaard på knæ og friede til kæresten Claudia Rex, som blandt andet er kendt fra TV 2-programmet ‘Vild med dans’.

Nu viser den kommende brud sin forlovelsesring frem i et nyt indlæg på sin blog.

Her røber Claudia Rex også flere detaljer om Pelle Emil Hebsgaards romantiske frieri:

Læs også

Thomas Buttenschøn har igen fundet kærligheden: Nu viser han damen frem

- Det var simpelthen så romantisk! Jeg vidste godt, at Pelle var skabt for mig, men han understregede det lige, ved at planlægge et så fantastisk frieri lige efter mit hjerte, skriver Claudia Rex.

På selve dagen, som Claudia Rex beskriver som den dejligste på kloden, have parret besluttet sig for at starte en nytårstradition, hvor de hver skulle give hinanden en overraskelse. Claudia Rex havde selv planlagt en hyggelig dag for Pelle Emil Hebsgaard med skøjteløb og en romantisk gåtur i Frederiksberg Have med varm kakao.

Det skulle dog vise sig, at Pelle Emil Hebsgaard havde en endnu større overraskelse i ærmet:

Læs også

Efter Peters vilde kærlighedserklæring: Sådan går det med ham og Amalie i dag

- Med bind for øjnene blev jeg kørt afsted og fik først lov til at åbne øjnene, da jeg stod foran den kirke, som jeg altid har ønsket mig at blive gift i. Frederiksborg Slots Kirke, skriver Claudia Rex.

Pelle Emil Hebsgaard havde arrangeret en tur rundt på slottet, hvor han viste kæresten rundt og fortalte hende historier om den historiske bygning. 

- Jeg elsker jo historie og midt i min indlevelse og indre rejse tilbage i tiden, lagde jeg slet ikke mærke til, at Pelle begyndte at blive mere og mere nervøs, skriver Claudia Rex.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Da rundvisningen var nået til vejs ende, stoppede parret i dronningens bedekammer, hvor Pelle Emil Hebsgaard faldt på knæ og friede til Claudia Rex.

- Det er en surrealistisk følelse at blive friet til, for tiden går i stå og jeg var ikke sikker på, om det var gas eller han virkelig mente det. Jeg begyndte derfor bare at grine og endte selvfølgelig med med kæmpe ‘JA’ og et ordentlig smækkys! ’’HUN SAGDE JA’’ råbte han og ud fra en hemmelig gang strømmede vores bedste venner ind og fejrede kærligheden med os!, skriver Claudia Rex om frieriet, som hun kalder for sit livs støreste overraskelse.

Du kan se billeder af forlovelsesringen og læse hele Claudia Rex’ blogindlæg lige her.

Linse Kessler flytter ind hos Mopper: 'Jeg vil ikke af med hende'

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip