Dansk influencer udsat for indbrud: "Jeg har da dummet mig på nogle punkter"

Foto: Shutterstock

Daniel Hoffe har måtte sande, at flere værdifulde tung er forsvundet fra hans hjem.

Det er aldrig sjovt at få ubunde gæster på besøg. Det har influenceren Daniel Hoffe måtte sande. Han har nemlig haft indbrud i hjemmet i Give nord for Vejle.

Imens var Daniel Hoffe selv konferencier på en festival i Hjørring. Ure med indgraveringen "Hoffe", guldring med omridset af Jylland og dyre sneakers er blandt de ting, som nu er forsvundet fra Hoffes hjem.

Læs også

McDonald's-ansat med chokerende afsløring: Pas på med dette i drive-in

På sociale medier delte han billeder af sin sommerferie med forældrene i Nordjylland, og her varslede han også den kommende tjans som konferencier.

- Ingen andre huse i området havde indbrud den pågældende dag. Derfor tænker jeg, at nogen har set, at jeg var væk hele dagen. Politiet sagde, at enten er det helt tilfældigt, eller også er der nogen, der følger med på de sociale medier, siger Daniel Hoff, der blev kendt som karakteren Jyden på sociale medier for år tilbage.

Det var Daniel Hoffs søster, som opdagede indbruddet. Hun var kørt forbi Daniel Hoffs hjem i Give for at vande hans planter, da hun opdagede det smadrede kældervindue i huset.

Hun ringede først til forældrene, som derefter overrakte beskeden til Daniel Hoff. Søsteren ringede derefter via et videoopkald og viste, hvordan indholdet af skuffer og skabevar  tømt ud på gulvet.

- Jeg har da dummet mig på nogle punkter. Jeg er færdig med at fortælle, hvor jeg er henne. Medmindre det er et job, som kræver det. Jeg vil også stoppe med at fortælle sådan nogle ligegyldige ting med, at jeg er på sommerferie med mine forældre, siger han til Vejle Amts Folkeblad.

Læs også

Ed Sheeran hylder Danmark: "Sikke et land"

 

Dagens Gossip