Dansk sanger akut hentet af ambulance i weekenden

Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Den danske sanger, Kevin 'Bro' Andreasen blev akut hentet med ambulance i weekenden.

Det var bestemt ikke en sjov weekend at være Kevin ‘Bro’ Andersen. Den populære popsanger oplevede pludseligt smerter i kroppen, og det resulterede i, at han blev hentet af ambulancen og kørt på hospitalet.

På Instagram fortæller ‘Bro’ til sine 122.000 følgere, at han pludselig begyndt at få en følelse af, at han havde fået et los i kuglerne. Det fik ham med det samme til at tage hjem til sin mor.

Læs også

Mand i 70'erne fik vild nyhed: Jeg skal jo sørge for at holde mig i live i 9 år

“Jeg er derhjemme, og det føles som om, at jeg fået et spark i løgene. Og jeg tager hen til min mor. Jeg ringer til skadestuen og fortæller om mine smerter og spørger, om jeg skal komme derind. De siger ja og tror, at det er blindtarmen,” fortæller Kevin Andreasen på Instagram og fortsætter:

“Så kommer min mor ind og finder mig, hvor jeg bare sidder og kramper og savler. Så kommer ambulancen og henter mig akut, så kører vi på skadestuen, og jeg testes fra top til tå,” lyder det fra popsangeren.

Kevin Andreasen kunne dog glæde sig over, at han hurtigt blev udskrevet igen.

Hvad ‘Bro’ var ramt af, fortæller han ikke. Til gengæld fortæller han, at lægerne sagde til ham, at han var rask, og at han kunne få lov  til at tage hjem igen.

Heldigvis for Kevin Andreasen og hans mange følgere, var det altså ikke noget alvorligt, og sangeren er da tilbage i fulde omdrejninger igen.

Hospitalet er dog ikke et uvant sted for sangeren. Tidligere på året var han nemlig også af sted, da han var blevet ramt af covid-19. Dette kan du læse mere om her.

Læs også

Dansk musiker indlagt med corona

 

 

 

Dagens Gossip