Dansk skuespiller kæmper mod kiloene: “Jeg fatter det ikke"

Foto: Instagram @esbenda007

Det er “første alvorlige mentale dyk på kuren,” forklarer skuespilleren.

For mange er januar lig med sundere madvaner og mere motion i jagten på at smide nogle kilo. Men for skuespilleren Esben Dalgaard, så startede han allerede den 1. december. Det fortalte han på sin Instagram-profil.

Læs også

Vild med dans-stjerne afslører: Nu skal han møde min familie

"Jeg har nu i forbindelse med forskellige roller flere gang i min karriere skulle skifte vægt. Og den sidste rolle, jeg gjorde færdig på Netflix, der skulle jeg være i den store størrelse. Men nu starter jeg en helt ny rejse, et lille eventyr for mig selv, for nu vil jeg rigtig gerne af med de kilo igen,” fortalte han og uddybede hvorfor:

“Det er faktisk ikke for en rolle, men det er for mit eget velvære. Når jeg er så stor, så får jeg ondt i mine knæ, jeg får ondt i ryggen, jeg får ondt i nakken, jeg sveder, og jeg snorker. Jeg har det ikke super godt med min egen krop fysisk,” forklarede han.

Men et vægttab kan godt være svært. Det må Esben Dalgaard sande. 

“Jeg fatter det ikke”

Esben Dalgaard understreger, at “han ikke er specialist”, og derfor kan han heller ikke give god råd. Men han deler løbende opdateringer om sit vægttab. Hver mandag går han på vægten,  og i starten af denne uge blev han skuffet. 

“Første alvorlige mentale dyk på kuren. Og jeg FATTER det ikke! Jeg har intet gjort anderledes. Kun knoklet! Nå ja. Og spist lidt mere lørdag aften (hvor jeg iøvrigt havde fastet hele dagen). Men overall gået i totalt kalorieunderskud som de andre uger. Frustrerende. Demotiverende! Uforståeligt,” skriver han til sit seneste Instagram-opslag. 

Foto: Instagram @esbenda007

Lige nu vejer Esben Dalgaard lige omkring 100 kilo, og målet er at komme ned på 85 kilo. Da han hoppede på vægten den 1. december, viste tallene 114,6 kilo fordelt på den populære skuespiller, så indtil videre er det et imponerende vægttab på 15 kilo. 

Esben Dalgaard har forklaret, at han er på en Keto-kur. Det betyder, at kulhydrater såsom brød og pasta er bandlyst til gengæld må kroppen godt få fedt.

Læs også

Landmand søger kærlighed-par løfter sløret: Nu er tiden kommet

 

 

 

Dagens Gossip