Datter forærede far populær test: Pludselig ændrede alt sig

Foto: Privat

Rebecca Cartellone så frem til at glæde hendes far med et DNA-kit, hvor han kunne lære mere om familiens stamtræ. Det ende i stedet med, at Joseph og resten af familien fik en kæmpe overraskelse.

I løbet af de seneste år, er det blevet rigtig populært med disse såkaldte DNA-test, hvor man kan lære mere om sit bagland. 

Kort fortalt, så får man tilsendt et lille test-kit, hvor man så tager en hurtig DNA-prøve, og sender den retur igen. Herefter vil man typisk kunne få et godt billede af ens familietræ, og dermed lære familiemedlemmer, man måske ikke har kendskab til.

Sådan en test ville Rebecca Cartellone gerne give til hendes far Joseph, så han kunne blive klogere på sit familietræ. 

Det må man sige, at han i den grad blev.

Da resultatet af testen var klar, blev familien nemlig noget fortørnede over at finde ud af, at datteren slet ikke var relateret til faren. Han var altså ikke den biologiske far til Rebecca.

Det var ikke utroskab

Den kvikke læser vil hurtigt rette mistanken mod konen Jennifer Cartellone, der modsat faren Joseph matchede datteren i DNA-testen.

Josephs kone har dog ikke været sin husbond utro, og dermed undfanget en anden mands barn, det tyder derimod på, at en fertilitetsklinik har lavet en stor bommert.

Joseph og Jennifer Cartellone havde nemlig svært ved at blive gravide, og de henvendte sig derfor til en fertilitetsklinik i 1994, der skulle hjælpe dem. Her fik de foretaget en IVF-behandling (Reagensglasbehandling), hvor de kunstigt skulle få befrugtet Jennifer med sæd fra Joseph.

Her ses hele familien Cartellone. Foto: Facebook

Resultatet af DNA-testen viser dog, at det tydeligvis ikke har været sæd fra Joseph, som de har brugt til at befrugte Jennifer med, men i stedet sæd fra en anden mand.

“Da vi så på resultatet, bemærkede vi med det samme, at der ikke var noget spor af italiensk DNA i Rebeccas resultat, og hendes DNA matchede min kones DNA ret præcist,” fortalte Joseph i morgenprogrammet, Good Morning America og fortsatte:

“Min mistro vendte sig hurtigt til chok og derefter til vrede over, at dette overhovedet kunne være tilfældet,” fortalte han.

Familien har valgt at sagsøge The Christ Hospital and Ovation Fertility for den skade og sorg, som de har pådraget familien.

Fertilitetsklinikken har sendt udsendt et officielt statement, hvori de fortæller, at de er ved at undersøge, hvad der kan være sket. De ønsker dog ikke at udtale sig yderligere.

Læs også

Janni Ree med intim afsløring: Bruseren i badet hjælper

 

.

Dagens Gossip