Dennis Knudsen afslører: Hun skal føde mit barn

Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix.

På et billede på Instagram afslører Dennis Knudsen, hvem der skal føde hans kommende barn.

Hvis alt går vel, så er Dennis Knudsen far til to lige om lidt.

I dag, 2. juni, er nemlig dagen, hvor et planlagt kejsersnit finder sted.

Læs også

Stor jubel fra Dennis Knudsen: Vi er så klar

Sønnen Lucas kom til verden for to år siden ved hjælp af en amerikansk rugemor. Det er den samme kvinde, der lige nu bærer “lillebror”, der skal hedde Noah, i maven. Hun er sat til at føde i dag, og på Instagram viser Dennis Knudsen et billede af hende.

“Vi er så klar til Noah snart kommer til verden om ca 18 timer,” skriver Dennis Knudsen til billedet, hvor han står sammen med rugemoren.

Da Lucas kom til verden, stammede ægget fra en ægdonor, og sæden kom fra Dennis Knudsen selv. Anden gang er det igen den samme metode, der bliver anvendt - med sammen ægdonor, hvilket betyder, at de to drenge bliver biologiske søskende. 

Dennis Knudsen har i mange år drømt om at blive far. I mere end 20 år kæmpede han for at blive far med forskellige kvinder - men uden held. For to år siden lykkedes det endeligt, og lige om lidt bliver den lille familie udvidet med endnu et medlem. 

Ny lejlighed står klar

Når familien vender tilbage til Danmark, står der en ny lejlighed klar.

Dennis Knudsens frygt for at miste sin søn fik for nyligt kendisfrisøren til at sælge sin lejlighed. 

“Jeg får simpelthen dårlige nerver af at bo her. Lucas, som er et år og ni måneder, kravler op alle vegne. Forleden var han selv kravlet op af barnevognen. Jeg frygter, at han klatrer op over indhegningen på altanen og falder ned fra 5. sal," har Dennis Knudsen tidligere udtalt.

Sammen med sønnen Lucas valgte han at rykke i en 1. sals lejlighed på 135 kvm til 9.995.000 kr, der ligger i bebyggelsen Lyngholm, som er i nærheden af den gamle lejlighed.

Læs også

Dennis Knudsen melder ud: Forlader Danmark