Dennis Knudsen afslører stor frygt: “Jeg får simpelthen dårlige nerver”

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Frygten har fået kendisfrisøren til at handle.

Små børn og dårlige nerver. 

De to hænger sammen for mange forældre. Det kan Dennis Knudsen også skrive under på. Sammen med sønnen Lucas på snart to år bor han på 5. sal i en 215 kvm stor penthouse-lejlighed. Men det er snart fortid, håber kendisfrisøren på.

Læs også

Får klar besked i Luksusfælden i aften: “Drop de grædeøjne”

Det skriver Se & Hør.

Han er nemlig skrækslagen for, at sønnen en dag risikerer at ryge ud fra 5. sal.

“Jeg får simpelthen dårlige nerver af at bo her. Lucas, som er et år og ni måneder, kravler op alle vegne. Forleden var han selv kravlet op af barnevognen. Jeg frygter, at han klatrer op over indhegningen på altanen og falder ned fra 5. sal," siger Dennis Knudsen, som elsker området omkring lejligheden, der ligger i København SV og har udsigt over Københavns Kanal. Derfor vil han nu finde en lejlighed på 1. sal, og det betyder også, at hjemmet på 5. sal er blevet sat til salg for 16,9 millioner.

Se Dennis Knudsens lejlighed her!

Far til to

For to år siden blev Dennis Knudsen far til Lucas, der kom til verden ved hjælp af en amerikansk rugemor. Ægget stammede fra en ægdonor, og sæden kom fra Dennis Knudsen selv.

For to år siden blev Dennis Knudsen far til Lucas. Hvis alt går vel, så kan Dennis Knudsen til maj kalde sig for far til to. Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Hvis alt går vel, så kan Dennis Knudsen til maj kalde sig for far til to. Der kommer nemlig snart endnu en søn til verden.

Her anden gang er det den samme rugemor, der er med til at bære barnet, og det er igen den samme metode, som blev anvendt, da Lucas kom til. Kønnet har Dennis Knudsen selv valgt.

57-åriger Dennis Knudsen har ærligt fortalt, at drømmen om at blive far har fyldt meget. I mere end 20 år kæmpede han for at blive far med forskellige kvinder - men uden held. For to år siden lykkedes det endeligt, og det har ikke blot ændret Dennis Knudsens liv. Det har også ændret ham som menneske. 

“Jeg har levet et liv, hvor der kun var mig, mig, mig. Men nu er jeg far til Lucas, som har brug for al min tid og kærlighed. Det føles fantastisk at dreje fokus væk fra min egen navle, og jeg kan mærke, at det har givet mig en råstyrke. Jeg har altid været ekstremt følsom og haft let til tårer, men nu er det, som om jeg har mandet mig op og påtaget mig et ansvar. Jeg er ikke så skrøbelig mere,” fortalte han til Ude & Hjemme i september 2019. Hvis det ikke havde været for Lucas, så havde tilværelsen nok set anderledes ud. 

“Jeg har altid elsket mit arbejde, og det gør jeg stadig. Men at blive far har givet mit liv en ny kurs. Helt ærligt så tror jeg, at hvis jeg ikke havde fået Lucas, så havde jeg arbejdet, festet og drukket mig ihjel.”

Læs også

Dennis Knudsen jubler: deler stor nyhed

 

 

 

Dagens Gossip