Dennis Knudsen reagerer på kritik: "De aner jo intet om, hvordan jeg har det i mit liv"

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Dennis Knudsen svarer nu på den kritik, han har fået fra flere på sociale medier.

Det er ikke mange dage siden, at kendisfrisøren Dennis Knudsen kunne dele en glædelig nyhed på Instagram. Her kunne han oplyse, at han skulle have 2 nye børn.

Det er kommet i stand via en amerikanske model med en ægdonor og rugemor. Det er på samme måde, at Dennis Knudsen har fået sine to nuværende børn, Lucas og Noah.

Læs også

Dennis Knudsen om familieforøgelse: "Jeg skal nok klare det"

Dennis Knudsen fylder snart 59 år, hvorfor flere mener at han er for gammel til at have 4 små børn alene. Det er Dennis Knudsen dog ikke enig i, selvom han ikke selv har oplevet kritikken direkte i så høj grad.

“De reaktioner, jeg har fået på mine egne sociale medier, har været rigtig positive, synes jeg. En enkelt eller to nævner noget negativt, men ellers synes jeg, folk er meget begejstrede – og også meget forundrede over, at jeg kaster mig ud i sådan en stor mundfuld,” siger Dennis Knudsen til SE og HØR.

Dog har Dennis fået at vide, at flere personer i andre kommentarspor blandt andet mener, at det er direkte synd for børnene.

Selvom sådanne udtalelser for mange forældre helt sikkert vil gøre indtryk, så er det ikke noget, som Dennis Knudsen tager sig voldsomt af.

“Jeg kan nærmest kun sidde og smile af, at folk gider bruge deres liv på at sidde og kommentere negativt. De aner jo intet om, hvordan jeg har det i mit liv med mine børn. Så det skal folk have lov til, men det er ikke noget, der påvirker mig på nogen måde.”

Det er nedestående opslag, som for alvor har sat gang i debatten.

Foto: Instagram

 

Læs også

Nu lukker Rusland for gassen

 

 

Dagens Gossip