Derfor bor Nikolaj Coster-Waldau i Lyngby og ikke Hollywood

Foto: Impa/Backgrid/Ritzau Scanpix

Selvom Nikolaj Coster-Waldau ville have alle muligheder for at flytte til Hollywood, så vælger han at blive boende i Lyngby.

Han har været med i en af verdens største tv-serier, og han har haft hovedroller i store Hollywood-produktioner, men når Hollywood vil have fat i Nikolaj Coster-Waldau til en ny film, så er de nødt til at stå tidligt op, hvis de skal have fat i ham.

Læs også

Mand i hospitalsseng: Kort efter bliver han spist

I et interview med magasinet Dossier, fortæller Nikolaj Coster-Waldau nemlig, hvorfor han fortsat bor i Lyngby, selvom han med rette kunne have skiftet adressen til Hollywood, hvor de andre store stjerner bor.

Til magasinet fortæller Coster-Waldau dog, at han er glad for at have succes, og glad for, at hans succes kan være med til at bidrage til det danske samfund.

“Vi betaler skat, fordi vi kan se, at det giver mening. Der er ikke noget federe, end hvis nogen klarer sig godt og er succesfulde. Det er da kun skønt. Så må de selvfølgelig bare betale noget mere skat. Der skal være balance i det hele. Man skal føle, at der er en grundlæggende grad af retfærdighed til stede. For mig er det, hvad det handler om,” lyder det fra skuespilleren, der fortsætter:

“Derfor er jeg heller ikke interesseret i at flytte til Hollywood. Hvorfor skulle jeg flytte? Jeg forstår ikke logikken i, at hvis man har tjent en masse penge, skal man flytte væk til noget endnu mere glamourøst. Min familie og jeg er enormt glade for vores hus i Lyngby. Vi har gode naboer. Det er vores hjem. Danmark er vores hjem. Jeg har overhovedet ingen interesse i at flytte,” fortæller han til Dossier.

Nikolaj Coster-Walau er netop nu aktuel i filmen The Silencing, hvor han spiller karakteren Rayburn. I løbet af 2021 vil han også kunne ses i filmen Against the Ice, mens han netop nu er ved at filme den danske film ‘Smagen af sult’, hvor han spiller Carsten.

Læs også

Corona afholdte to kvinder fra at komme på hospitalet: Nu er det begge døde af kræft

 

 

Dagens Gossip