Derfor forsvandt Malou Stella pludselig fra ‘De unge mødre’ og ‘Mig og min mor’

Foto: SBS / arkivfoto.

Malou Stella har til tider haft en opfarende og frustreret adfærd. Nu afslører hun årsagen til den pludselige forsvinden fra skærmen.

 Der var tale om et chok, da Malou Stella tilbage i 2012 traf beslutningen om, at hun var fortid på fjernsynsskærmen.

Hun var dengang et fast ansigt i dokumentarserien 'De unge mødre', hvor man i begyndelsen kunne følge den blot 16-årige teenager, der boede hjemme hos sin mor med sin nyfødte søn Tino.

Der var dog flere årsager til, at den unge mor sagde farvel til at lave fjernsyn.

- Jeg valgte at stoppe, fordi jeg ikke vil dele mit privatliv med andre længere. Jeg ønsker en rimelig normal skolegang for min søn og det samme for mig selv, siger Malou Stella til Realityportalen.dk.

I programmerne 'De unge mødre' og ‘Mig og min mor’ fik seerne et indblik i Malou Stellas til tider opfarende og frustreret adfærd.

Læs også

Se det vilde klip: Natascha Linea føder på sin sofa

Forklaringen skal findes i ADHD, da diagnosen var med til, at Malou Stella var hurtig til at blive frustreret og aggressiv.

- Jeg fandt ud af, at hver gang produktionsselskabet var til stede, så blev jeg ubevidst mere og mere irriteret, fordi de hele tiden skulle ændre i planerne, og bede mig om at gentage ting og sådan, siger Malou Stella til Realityportalen.dk.

Hun fortsætter:

Det kan man altså ikke klare, når man har ADHD. Der skal være stabilitet og en rimelig plan for hver dag, for at man har ro i sit sind, forklarer hun. 

 

Dagens Gossip