DR afslører: Her er den nye X Factor-vært

Foto: Ritzau Scanpix (arkivfoto)

Mandag morgen har DR afsløret, hvem der overtager værtsrollen for Sofie Linde, når X Factor sender live fra på fredag.

X Factor-værtinden Sofie Linde er netop blevet mor til en lille pige. Det betyder, at hun ikke kan være vært på programmets liveshows, der går i luften fra på fredag.

Siden Sofie Lindes datter kom til verden, har mange derfor spekuleret over, hvem der skal overtage hendes tjans. Nu er det blevet afsløret, at det bliver hendes mand Joakim Ingversen.

Det skriver DR.

Læs også

Afsløring: Linse Kessler får sit eget nye tv-program

- Jeg er jo kæmpe X Factor-fan, og jeg har altid drømt om at have de flotte X Factor-værtskjoler på. Nu får jeg endelig muligheden som den første mandlige vært. Det bliver selvfølgelig en stor udfordring, for Sofie har sat barren højt, men jeg skal gøre mit allerbedste. Sofie og jeg går gennem ild, vand og konfetti sammen, så det er helt naturligt, at det er mig, der på fredag tager kjolen på og er vikar for min hustru, siger Joakim Ingversen til DR.

Joakim Ingversen har allerede arbejdet med det populære talentprogram på DR Ultra, hvor han har interviewet X Factors deltagere og dommere.

Der har aldrig tidligere været en mandlig vært på X Factor, som tidligere har haft Lise Rønne, Eva Harlou, Signe Molde og Signe Mussmann i rollen.

Læs også

Sarah Louise svigtet af forsidefrue: 'Jeg har slet ikke lyst til at være i nærheden af hende'

For et par dage siden afslørede Sofie Linde selv, at datteren Trine var kommet til verden på Rigshospitalet i København. På det sociale medie Instagram delte hun et billede af den lille pige med ordene:

- Og så kom Trine, efterfulgt af et rødt hjerte.

 

Siden er lykønskningerne strømmet ind til det nybagte forældrepar. Siden billedet af lille Trine blev delt i lørdags, har det fået mere end 157.000 reaktioner og 9.500 kommentarer.

Dansk skuespiller afslører på tv: ‘Jeg skal føde et barn til august’

 

 

Dagens Gossip