DR-kendis bekræfter skilsmisse: Det skete i sommers

Foto: Shutterstock.com

"Snakken stod på under optagelserne til 'Bagedysten', men vi blev enige om at skilles, efter programmet var færdig, og det var i sommers."

Lige nu ruller 10. sæson af DR-hittet ‘Den store bagedyst’ over skærmen, hvor en række amatørbagere dyster om at bage de bedste kager.

Læs også

Silas Holst melder klart ud: Det er ikke sandheden

En af disse er 32-årige Sarah Moore. Det er dog ikke kun kagebagning, der har fyldt under optagelserne. Hun er også gået igennem en skilsmisse.

Det fortæller hun til Ekstra Bladet. 

Lige nu ruller 10. sæson af DR-hittet ‘Den store bagedyst’ over skærmen, hvor en række amatørbagere dyster om at bage de bedste kager. En af disse er 32-årige Sarah Moore. Foto: Agnete Schlichtkrull.

"Snakken stod på under optagelserne til 'Bagedysten', men vi blev enige om at skilles, efter programmet var færdig, og det var i sommers," kommer det fra Sarah Moore, der fortæller, at det fyldte meget i hovedet under optagelserne.

I et opslag på Instagram forklarer hun, at tiden nu bliver brugt på at vænne sig til en ny hverdag. 

“Masser af natur, sofahygge og kage mildner overgangen lidt. Det betyder så meget at have en base, der er hyggelig, og vi har heldigvis fundet en dejlig oase med masser af skøn natur omkring - og en ovn der er god til cookies,” skriver hun til opslaget. 

Sammen med sin eksmand har Sarah Moore to børn, og hun er nu flyttet i en ny lejlighed. 

Læs også

Skulle en tur i Aldi: Endte med at blive anholdt på parkeringspladsen