DR-vært afslører nyhed: “Det er svært at sætte ord på”

Foto: Shutterstock.com

Den glade nyhed deler hun i et opslag på Instagram.

’Go Morgen P3’-radioværten Maria Josefine Madsen, også kendt som JoJo, er gravid.

Læs også

Stor lykke: Remee og Mathilde deler glædelig nyhed

Den glade nyhed deler hun i et opslag på Instagram.

“Farvel fertilitetsbehandling - og hej lillebitte liv inde i min mave, som vi krydser alle fingre for, bliver en sund og rask maj-baby,” skriver hun til billedet, hvor hun står sammen med kæresten Nicolai. 

Tilbage i maj satte P3 og dr.dk fokus på fertilitet, og hvad det kan betyde, hvis man venter længe med at smide præventionen.

’Go Morgen P3’ rettede særligt fokus mod fertilitetsbehandlingen, og på daværende tidspunkt stod JoJo midt i en behandling. Hun gav lytterne et personligt indblik i, hvordan det var at gå igennem, og hvilke tanker hun gjorde sig. 

Hun har offentligt delt sin fertilitetsbehandling, og det er hun glad for.

“Det er svært at sætte ord på det fællesskab, den støtte og den kærlighed, som har mødt os, efter vi begyndte at dele vores forløb. Det har været den bedste beslutning i det her,” skriver hun i opslaget, som du kan her. 

P3-radioværten Maria Josefine Madsen, også kendt som JoJo, har offentligt delt sin fertilitetsbehandling. Nu er hun gravid. Foto: Petra Kleis.

Selvom det var grænseoverskridende, så valgte JoJo at dele udfordringerne med at blive gravid, mens hun var i det. Det er der en særlig grund til.

“Jeg ville ønske, at det var nemmere at finde folk i samme situation som mig selv. Men i og med at der er så mange, som først deler deres historie, efter de har fået et barn, kan det være svært at finde,” har hun forklaret til mediet Wawawomb. 

Læs også

Solgt i blandt andet Kvickly og SuperBrugsen: Fjernes fra hylderne