Drake raser over anholdelse i Sverige: "Jeg får jer fyret"

Foto: Shutterstock

Den store verdensstjerne var ikke tilfreds med politiets ageren.

For få dage siden var den store verdensstjerne Drake en tur i Sverige, nærmere bestemt hovedstaden Stockholm. Her var der selvfølgelig planlagt en stor fest på natklubben Berns for 50 udvalgte gæster. Festen blev dog stoppet undervejs, for pludeslig kom politiet forbi. Der kom hurtigt rygter om at Drake selv var blevet anholdt.

Det afviste Drakes repræsentanter dog. På sin Instagram-konto med 117 millioner følgere lagde Drake selv søndag et ukommenteret billede af et dokument fra det svenske politi uden kommentarer ud. 

Foto: Instagram

Expressen kan nu fortælle flere detaljer om episoden. Politiet var dukket op til festen, da de havde fået informationer om at det var stoffer på natklubben. Her var Drake kommet ud fra toilettet sammen med hans livvagt, hvor der ifølge politiet havde været en kraftig hashlugt. 

Duoen blev konfronteret, og det endte med, at de to blev anholdt, mistænkt for at være påvirket af stoffer. Livvagten var også mistænkt for overtrædelse af knivloven, efter at der i forbindelse med anholdelsen blev fundet en kniv i hans ene bukselomme.

Under hele anholdelsen skal Drake ifølge politiet have været aggressiv og åbenmundet. Han skal blandt andet have råbt til politiet, at de alle ville blive fyret, og at han havde verdens bedste advokater.

Drake og livvagten blev derefter kørt til politistationen i Norrmalm sammen med sin livvagt. Her blev Drake bedt om at afgive en blodprøve, men efter han nægtede, besluttede politiet at lade ham gå.

Drakes livvagt fik lov til at blive varetægtsfængslet natten over, inden han også blev løsladt dagen efter.

- Det, vi kan sige uden at gå i detaljer, er, at der var en anklagers afgørelse i sagen, som førte til, at politiet valgte ikke at efterforske det nærmere, siger Helena Boström Thomas, pressetalsmand ved Stockholms Politi.

Læs også

Coop med god nyhed til danskerne: Priserne falder

 

 

Dagens Gossip