Dybt berørt: ‘Ulven’ Peter kan ikke styre følelserne

I DR-programmet ‘Vi spiller spillet - realityen der formede dig’ bliver ikoniske scener fra dansk reality-tv genskabt, og i dansk reality-tv er det svært at komme uden om ‘Ulven’ Peter Birch. Foto: Thomas Gerhardt / DR.

“Det er et følelsesmæssigt spil, og jeg bliver ramt, selv når jeg er her,” forklarer Peter Birch om en oplevelse, der ligger 11 år tilbage i tiden.

I DR-programmet ‘Vi spiller spillet - realityen der formede dig’ bliver ikoniske scener fra dansk reality-tv genskabt.

Læs også

Luksusfælden i aften: Luna besøger slagteren 146 gange på et år

I dansk reality-tv er det svært at komme uden om ‘Ulven’ Peter Birch. Han var med i Paradise Hotel i 2010, hvor han blev kendt som den helt store charmør, der lagde damerne ned på stribe. 

I DR-programmet har Peter Birch sagt ja til at genskabe en parcermoni sammen med andre tidligere deltagere fra Paradise Hotel. I den oprindelige parcermoni, der fandt sted i 2010, var Peter Birch skyld i, at en god paradise-ven røg ud af programmet.

Da cermonien skal genskabes, bliver det en rørende oplevelse for Peter Birch, der må stoppe undervejs. 

“Det er et følelsesmæssigt spil, og jeg bliver ramt, selv når jeg er her,” forklarer Peter Birch, da han efterfølgende prøver at sætte ord på, hvorfor en oplevelse, der ligger 11 år tilbage i tiden rører ham så meget.

“Det er et følelsesmæssigt spil, og jeg bliver ramt, selv når jeg er her,” forklarer Peter Birch om en oplevelse, der ligger 11 år tilbage i tiden. Foto: DR / Thomas Gerhardt, André Blinkilde.

“Jeg var bange for selv at ryge ud, så jeg tog nogle drastiske valg. Jeg stak nærmest en kniv i ryggen,” uddyber Peter Birch.

Du kan se DR-programmet her.

Den helt store kærlighed

Peter Birchs helt store kærlighed i programmet bliver Amalie Szigethy. Hun har også sagt ja til at deltage i DR-programmet. Dog har hun ikke ønsket at møde andre Paradise Hotel-deltagere i programmet.

Selvom det efterhånden er en del år siden, at hun deltog i Paradise Hotel, så er der et specifik drama, som stadigvæk kan vække følelser i 29-årige Amalie Szigethy i dag.

Det kan du læse mere om i denne artikel:

Læs også

Amalie Szigethy om drama: "Jeg følte mig så ydmyget"

 

 

 

 

Dagens Gossip