Efter afsløring af graviditet: Nu slipper ​​Fie Laursen

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Fie Laursen chokerede for nylig med nyheden om, at hun skal være mor for første gang. Nu har hun brugt sin graviditet til at undgå retssag i Danmark

For nylig offentliggjorde Fie Laursen, at hun var gravid med sit første barn. Denne nyhed chokerede og overraskede de fleste - inklusive skandaleinfluenceren selv.

Læs også

Trafikkaos i efterårsferien: Her bliver det værst

Den 25-årige Fie Laursen virker glad for sin graviditet, som dog også har ført en række bekymringer med sig.

Tilsyneladende har den første tid som gravid nemlig været hård for Fie Laursen. Hun har blandt andet døjet med både kvalme og ubehag i kroppen, skriver SE og HØR.

Det har resulteret i, at hun har været nødt til at aflyse en tur til Danmark, som ellers var planlagt til næste måned. Spørgsmålet er dog, om hun egentlig er ked af, at denne tur er blevet aflyst.

Formålet med turen til Danmark var nemlig ikke just en lykkelig én af slagsen. Derimod skulle hun til Danmark, da hun var blevet indkaldt til et retsmøde af Forbrugerombudsmanden i en sag om skjult reklame.

På grund af sin graviditet, og de gener, det har ført med sig, har den danske amatørpornostjerne nu fået udsat sin retssag.

"Jeg takker det danske system. I dag er min lægeattest blevet godkendt, og min retssag med forbrugerombudsmanden bliver derfor rykket mindst et år," fortæller hun ifølge SE og HØR.

Hun lægger desuden ikke skjul på, at udskydelsen af retssagen har resulteret i, at hun har fået mere ro i kroppen. Nu skal hun nemlig ikke længere tænke på dette.

Læs også

Mor holder sin datter for at sige et sidste farvel - men da de slukker respiratoren, sker miraklet

"Det giver mig kæmpe ro i maven ovenpå min graviditet. Jeg har den bedste advokat, som gør hele denne kamp meget lettere," siger Fie Laursen, der også understreger, at hun derfor ikke rejser til Danmark i november, hvilket ellers var planen.

 

Dagens Gossip