Efter billede med Mette Frederiksen: Nu kommer der en forklaring

Foto: Facebook

Et billede med Mette Frederiksen har fået folk til tasterne.

Fredag delte Emil Midé Erichsen et billede på Facebooksiden Havana. Båden Havana er kendt fra tv-programmet ‘Kurs Mod Fjerne Kyster’, hvor familien Beha Erichsen sejler jorden rundt.

Læs også

Mascha Vang orker det ikke: Det bliver fjernet

På billedet kan man se statsminister Mette Frederiksen ombord på båden.

“I dag har vi haft hyggeligt besøg af Mette Frederiksen, der har været med os en tur på Christiansø. En perfekt dag med sol, vindstille, søde mennesker og sæler. Ikke den værste afslutning på denne sæson af ‘Kurs mod danske kyster’”, skriver Emil Midé Erichsen til billedet, hvor familien står sammen med Mette Frederiksen.

I programmet 'Kurs Mod Fjerne Kyster’ sejler familien Beha Erichsen jorden rundt. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix.

Det har høstet mere end 3.000 likes, men der er også sure kommentarer til billedet. Det har nu fået Mikkel Beha Erichsens søn til at forklare tankerne bag billedet.

“En del trælse beskeder”

I et nyt opslag fortæller Emil Midé Erichsen, at han har “modtaget en del trælse beskeder,” efter han postede et billede af sin familie og Mette Frederiksen sammen. Derfor vil han gerne uddybe, hvorfor landets statsminister var ombord på båden.

“Vi bor heldigvis i et demokrati, hvor flertallet vælger vores statsminister, og hvor vi alle sammen er i vores gode ret til at mene hvad vi vil. Mette Frederiksen er Danmarks statsminister, og af den grund spurgte vi hende, om hun havde lyst til at sejle en tur med os. Hvis Jakob Ellemann-Jensen, Mai Villadsen eller Pernille Vermund havde været statsminister, havde vi også spurgt ham eller hende. Lige gyldigt hvem det er, så står statsministeren med ansvaret for vores land og, det måske, sværeste job i Danmark. Det ansvar har jeg respekt for, og ligegyldigt politisk holdning er jeg nysgerrig på jobbet og personen bag det,” skriver han.

Han udyber, at normalt ikke bliver påvirket af negative beskeder. Men han kan mærker, at det går “igennem filteret denne gang.”

“Jeg postede billedet i går, fordi jeg var stolt af at have lavet mit første interview med en statsminister. Ikke fordi jeg har en skjult politisk agenda. Jeg er ikke enig med Mette Frederiksen i alle hendes beslutninger, men den dag jeg stopper med at snakke med folk, jeg ikke deler holdning med, bliver jeg et mindre menneske,” lyder det fra Emil Midé Erichsen, der kommer med en opfordring.

“Jeg synes, at vi skal lytte til hinandens holdninger - ikke stå på hver vores fløj med fingrene i ørene og råbe af hinanden. Hvem ved…. Måske vi ligefrem kan lære noget.”

Du kan se begge opslag fra Facebook herunder:

Læs også

Efter påkørsel af betjent: Nu er flugtbilist anholdt

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip