Efter brud fra Robert Hansen: Nu vil Nynne gerne tilbage

Nynne Larsen afslørede for to uger siden, at hun havde forladt Robert Hansen, efter en voldsom voldsepisode. Nu drømmer hun om snart at vende tilbage

Indtil for få uger siden, virkede det til, at alt var fryd og gammen hos Robert Hansen og Nynne Larsen. Sidstnævnte havde sågar talt åbent om, at hun håbede, at kæresten snart ville fri til hende.

Læs også

Nu forklarer Jim Lyngvild: Derfor smækkede han røret på midt i interview

Derfor var det også overraskende, da Nynne Larsen, der bl.a. er kendt fra programmer som 'Dagens mand' og 'Divaer i junglen', anklagede Robert Hansen for vold. Det gjorde hun ved at dele et billede af sit forslåede ansigt med en tilhørende tekst.

Siden da har det nu tidligere par ført verbalt slagsmål gennem medierne. Robert Hansen svarede nemlig igen på anklagerne, hvilket han gjorde ved at anklage Nynne Larsen for at tage stoffer. Desuden hævdede han også, at volden var gensidig, da det var en egentlig slåskamp mellem de to.

På det seneste har der været stille fra begge parter, men nu åbner Nynne Larsen igen op. Det er ikke med nye anklager, men derimod forklarer hun i en story på Instagram, at hun gerne vil vende tilbage til sit arbejde som influencer. Det skriver HER og NU.

"Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg føler mig lidt som det der trafikuheld, hvor alle lige skal se. Det er en situation, jeg selv har været med til at skabe ved at gå ud og fortælle min historie, men jeg synes også, det er lidt angstprovokerende hele tiden at skulle være noget for nogen, så jeg ved ikke, hvordan jeg kommer tilbage og bare passer mit influencer arbejde, uden det virker vildt påtage eller vildt malplaceret, men jeg er et godt sted lige nu, så godt et sted, som jeg kan være," fortæller hun på Instagram ifølge HER og NU.

"Jeg er stadig stresset, men jeg får min søvn og prøver at passe min skole og prøver at få indhentet oceaner af arbejde, men jeg vil i hvert fald bare lige sige tak. Tak er nok et fattigt ord, men jeg tror også, vi bliver nødt til at lægge det bag os. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at være Nynne igen og ikke være Nynne, som er det der trafikuheld, som alle lige skal se, hvordan har det, for jeg har det egentlig nogenlunde," fortsætter hun.

Læs også

Pelle brugte hele sin arvede formue på at bevise, hans far var skyldig i mordet på hans mor

I sit arbejde som influencer er det i særdeleshed hendes Instagram, der benyttes som platform. Det er en platform, hvor hendes følgerskare er blevet mere end fordoblet siden hun delte anklagerne mod Robert Hansen.

 

Dagens Gossip