Efter flere sæsoner: Nu er det slut for Lene Beier

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

TV 2 har bekræftet, at det er sidste sæson.

Er du en af de TV 2-seere, der har fulgt med i programmet Hjem til gården, hvor Lene Beier er vært, så er der dårligt nyt.

Læs også

Melvin taler ud om tumor: Mistede sit sprog

Der kommer nemlig ikke flere sæsoner af programmet. Det bekræfter TV 2 overfor Ekstra Bladet.

“Vi har haft fem fantastiske sæsoner af 'Hjem til gården', hvor hver sæson har haft sit helt særlige præg med spændende og nye greb undervej,” forklarer  Kanalchef på TV 2 Dorthe Thirstrup til avisen, men uddyber, at der skal være plads til fornyelse.

Det er femte sæson, der afsluttes på søndag, og herefter er der ikke mere Hjem til gården. Det betyder også, at Lene Beier, der har været vært på alle sæsoner, må sige farvel til programmet.

“Det er ærgerligt”

På Instagram har Lene Beier lavet et opslag, hvor hun kommenterer på TV 2s beslutning.

“Jeg kan kun sige, at det er selvfølgelig er ærgerligt, men, at det har været en kæmpe fornøjelse - og, at jeg har nydt at være med hvert eneste år! Mega dygtige kollegaer og fantastiske deltagere har alle givet sig fuldt ud og leveret underholdning i topklasse,” skriver hun og afslutter:

“Så tak for 5 spændende sæsoner - og tak til alle jer der har set med. Nu må vi se, hvad fremtiden bringer,” runder den populære TV 2-vært af.

Optagelserne til Landmand søger kærlighed er i gang

Selvom værtstjansen på Hjem til gården er et overstået kapitel for Lene Beier, så er hun ikke arbejdsløs. I disse dage er hun i Randers, hvor optagelserne til en ny sæson af Landmand søger kærlighed er i gang. 

“Jeg har lige været ud at sende vores landmand Allan på gruppedate. Men jeg skal blive i Randers, for i morgen skal Emil på speeddate, og det er også her i området,” forklarer hun i en story på Instagram. 

Du kan læse mere om den kommende sæson i denne artikel:

Læs også

Landmanden Allan søger fyr: Ny sæson af Landmand søger Kærlighed