Efter grove beskyldninger: Amalie Szigethy er nu meldt til politiet

Amalie Szigeth er meldt til politiet.

Kampen mellem Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov vil ingen ende tage og nu inddrages politiet.

Så sent som i går skrev Amalie Szigethy i et blogindlæg, at hun er villig til at risikerer fængselsstraf for sin datter Josephine. Realitystjernen har nemlig nægtet Mikkel Skelskov, der er far til Josephine, samvær og samtidig er hun udeblevet fra møder med statsforvaltningen.

Amalie Szigethy har allerede fået flere bøder og i sidste ende risikerer hun at få en fængselsstraf. En straf Amalie dog er villig til at acceptere:

- Jeg vil gå langt for mit barn. Jeg har fået bøder fra fogedretten, jeg har fået trusler og mange af dem. Jeg lever med trusler om, at politiet henter mit barn og kører med det. At jeg kommer 6 måneder i fængsel. Men det er ok. Jeg går gerne i fængsel, og jeg modtager gerne bøder,' skriver Amalie Szigethy i blogindlægget.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

I blogindlægget beskylder Amalie Szigethy desuden Mikkel Skelskov for at være stofmisbruger og psykopatisk. Ifølge Amalie ønsker faderen kun at se datteren af princip og altså ikke af kærlighed.

De beskyldinger gider Mikkel Skelskov ikke at finde sig i, hvorfor han nu har meldt Amalie Szigethy til politiet:

- Det er klart, at når Amalie kommer med sådan nogle beskyldninger, så er man nødt til at reagere med advokater. Jeg kaster ikke med mudder, men svarer igen. For jeg vil ikke have sådan noget siddende på mig. For det passer simpelthen ikke, fortæller Mikkel Skelskov til BT.

Læs også

Efter travl periode: Nu rejser Dronning Margrethe væk igen

Mikkel Skelskov har eftersigende meldt realitystjernen for injurier - altså for falske oplysninger, der skader hans omdømme.

Det er bestemt ikke første gang, at Mikkel Skelskov skal håndtere beskyldninger fra sin datters moder:

- Behandlingstiden (hos Statsforvaltningen, red.) har været lang, for hver gang, de er kommet frem til noget, er Amalie kommet med en ny grund til, hvorfor hun mente, at Josephine ikke skulle have samvær med sin far. Hver gang er det blevet undersøgt - og hver gang påvist, at det ikke passede, siger han.

Læs også: Amalie Szigethy risikerer fængselsstraf: ‘Jeg har truffet den sværeste beslutning i mit liv’

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip