Efter ny dokumentar – Michael Jackson boykottes over alt

Det er snart 10 år siden, at en af verdens dygtigste sangere gik bort, men i disse dage diskuteres han mere end nogensinde. Det skyldes en ny dokumentar, hvor to mænd påstår, at de er blevet voldtaget af popstjernen.

I løbet af natten til fredag, blev det muligt at se en ny dokumentarfilm på DR ved navn ’Leaving Neverland’, som omhandler to mænd, der påstår at være seksuelle ofre til Michael Jackson. De to mænd blev venner med Michael Jackson, da de var henholdsvis syv og ti år, og nu mere end 20 år senere, stiller de sig frem, og fortæller om, hvad der skete.

Wade Robson og James Safechuck påstår i dokumentaren, hvordan de blev udsat for hjertevask, voldtægt og pædofili af den afdøde popstjerne.

”Først var det kys og gnubben på hinanden, så oralsex. Derefter skulle jeg sutte på hans brystvorter, mens han gjorde sig 'færdig'” fortæller James Safechuck i dokumentaren ifølge B.T.

Dokumentarfilmen der er instrueret af Dan Reed, der står bag andre poplære dokumentarfilm, har skabt stor debat. Mange mener, at Michael Jackson er uskyldig og at de to mænd blot prøver at tjene penge på en mand, der ikke er i live til at forsvare sig. Andre afskyr Michael Jackson og det har blandt andet fået store medier og produktioner til helt at boykotte en af de største stjerner nogensinde.

Simpsons fjerner Michael Jackson-afsnit

I går kunne medier berette om, hvordan radiostationer i flere lande havde valgt at boykotte al Michael Jackson musik, og i dag har folkene bag den verdenspopulære animationsserie, The Simpsons, valgt helt at fjerne et afsnit, hvor Michael Jackson figurerer. Det er på trods af, at der ikke er nogen evidens på, at postulaterne i dokumentarfilmen er sande.

”De folk jeg arbejder sammen med, hvor vi bruger hele vores liv på at diskutere jokes – var alle enige i dette,” fortæller James L. Brooks, der er hovedproducer på serien til Wall Street Journal.

”Det føles som det eneste rigtige valg,” følger han op.

Læs også

Tip: Hemmelig funktion i Facebook Messenger, som de færreste kender til

Det er afsnittet Stark Raving Dad, hvor Michael Jackson har lagt stemme til en karakter, som bliver fjernet, og dermed ikke vil figurere hos streamingtjenester eller i kommende The Simpsons-bokse.

Du kan se de scener, hvor Michael Jackson optræder i The Simpsons herunder

 

Selvom James L. Brooks ikke vil gøre sig til dommer for, om Michael Jackson er skyldig eller ej, så fortæller han, at der er folk over hans hoved, der føler sig overbevist på baggrund af de anklager, der blev fremlagt i ’Leaving Neverland’-dokumentaren.

Det er altså anden dag i træk, at Michael Jackson bliver boykottet, og tiden vil vise, om andre følger trop. Sikkerheden omkring Michael Jacksons Hollywood-stjerne har i disse dage fået forhøjet sikkerheden.

Læs også

Bold - Læs seneste fodboldnyheder og hold dig opdateret med bold transfers fra Danmark og udlandet.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip