Efter skandalesag: Kongehuset afbryder samarbejdet med hofkok

Foto: Bo Lehm/Nordjyske/Ritzau Scanpix

Kongehuset har valgt at stoppe samarbejdet.

Søndag kom det frem, at kokken Jens-Peter Skov gennem mere end 20 år skulle have krænket 17 forskellige ansatte både seksuelt og psykisk. Jens-Peter Skov er indehaver af Sallingsund Færgekro ved Limfjorden i Nordjylland.

Dog har han også stået for maden til flere royale arrangementer, herunder kronprinsparrets bryllup på Fredensborg Slot i 2004.

Læs også

Dansk tankstation sælger benzin for under 10 kroner literen

Men efter de alvorlige anklager er kommet frem, så har det danske kongehus nu valgt at ophæve samarbejdet med Jens-Peter Skov. Det oplyser kongehuset til Ekstra Bladet.

- Samarbejdet med Sallingsund Færgekro er ophørt, lyder det.

Flere af de tidligere ansatte fortalte blandt andet om, hvordan lange, inderlige kram bagfra, klap og nus på ballerne, bid i øreflippen, uopfordret kropsmassage, invitationer til vin i privaten, seksuelt ladede kælenavne og psykiske tæsk, hvis ikke man fandt sig i det, havde været dagligdag på kroen siden midten af halvfemserne.

Den danske kongefamilie har gennem mange år været faste kunder på Sallingsund Færgekro, ligesom Jens-Peter Skov siden 1995 har stået i spidsen for serveringen til en lang række af kongehusets arrangementer, herunder kongehusets sommerfester, juletafler, diverse statsmiddage, prinsgemalens jagtselskaber og dronningens 70-års fødselsdag.

Men de mange arrangementer til trods, så er det nu slut som følge af krænkelsessagerne.

Kongehuset oplyser desuden, at man ikke har haft kendskab til de forhold, som tidligere ansatte har berettet om har fundet sted.

Læs også

Janni Ree hastede til Barcelona: "Jeg er meget trist over det"

 

 

Dagens Gossip