Elvira chokerer: Min kæreste er gift

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix.

Elvira Pitzners nye kæreste, Milad Saadati, er gift og har et barn. Han og hans kone er angiveligt uenige om skilsmissen.

Mens 23-årige Elvira Pitzner nyder tilværelsen med sin nye kæreste, den 31-årige Milad Saadati, i Dubai, sidder en anden kvinde i Iran og er knap så glad for det nye forhold.

Læs også

Khloé Kardashian har traumer: Gemte mig under sengen, mens de gik til den

Kvinden er iraner og hedder Haleh Saadati. Tilbage i 2010 blev hun gift med Milad Saadati, som i dag er kæreste med Diamantdatteren. Haleh og Milad har også en søn sammen. 

Ifølge Haleh er hende og Milad aldrig blevet skilt, selvom han nu nyder en tilværelse med Elvira Pitzner i Dubai. 

"Han er min mand og far til min søn, vi er stadig gift, og han vil ikke lade sig skille," fortæller hun til Realityportalen. 

Mediet har fået eksperter til at gennemgå deres dokumenter. Ud fra de officielle dokumenter, som Haleh har fremvist, slås det fast, at Elviras altså er kærester med en gift mand. Elvira selv holder dog fast i, at de er blevet skilt. 

Det er dog ikke en udlægning, som Haled Saadati er helt enig med Elvira i. Hun understreger nemlig, at de aldrig er blevet skilt, selvom Milad tilsyneladende opfører sig som om, at de ikke er gift. 

"I vores land, Iran, er det mændene, der har ret til skilsmisse. Kvinden kan ikke få en skilsmisse, kun hvis der er en virkelig god grund. Jeg er nødt til at bevise, at han laver noget, så det vil tage 2-3 år for mig at søge skilsmisse – og jeg ved, at jeg vil blive såret i den tid," siger Haleh til Realityportalen. 

Desuden fortæller hun, at det i deres kultur ikke er velanset, at man bliver skilt. Ligeledes slår hun fast, at Milad godt er klar over det ikke er acceptabelt at blive skilt.

Læs også

Ananas på pizza har fået en overmand: Pepsi i ny smagsbrøler

Åbenbart er det dog ikke problematisk for Milad at lade sig skille fra Haleh. Hun påstår, at han kan lade sig skille på 1-2 dage, men at han ikke har i sinde at gøre det. I stedet har han, ifølge Haleh, blot valgt at forlade hende. 

 

Dagens Gossip