Emma forlod ‘Årgang 0’ for 3 år siden - sådan har hun det i dag

Det har været godt for Emma Josefsen at stoppe med i 'Årgang 0' og i dag fylder hun 18 år. Foto: TV2/Thomas Marott

For tre år siden skulle det være slut med at følge Emma Josefsen i Årgang 0. I dag fylder hun 18 år.

Tusindvis af danskere har fulgt hende, lige siden at hun for første gang så dagens lys.

I ‘Årgang 0’ blev Emma Josefsen en af de børn, der er født i år 2000, og efter planen skulle følges at et kamerahold til hun blev voksen.

Det skete dog ikke i Emma Josefsens tilfælde, for da den unge teenager fyldte 15 år, blev opmærksomheden for meget, og sammen med sin familie valgte hun at droppe programmet, skriver TV2.

 - På det tidspunkt var jeg nede med stress, og det lettede meget at melde mig ud. Det betød, at jeg kunne bruge de dage, hvor jeg ikke skulle noget, til at slappe af i stedet for at skulle filme, og det hjalp mig meget, siger hun til TV2 og fortæller, at familien stadig følger med i programmet, når ’Årgang 0’ kører over tv-skærmen.

Læs også

Flypassagerer raser over kvinde: Fik et chok, da de så, hvad hun gjorde på flyet

Selv har Emma Josefsen haft travlt med at bruge sin nye fritid på en masse andre aktiviteter, hvor tiden bestemt ikke står stille. Til daglig går Emma Josefsen i 1.g på Vestjydsk Handelsskole & Gymnasiet HHX Skjern, og er passioneret gymnast, hvor hun træner et børnehold og er på hold med andre unge i den lokale idrætsforening. 

Derudover arbejder hun også ved at stå bag kassen i sin mors genbrugsforretning. 

Men i dag er ikke en almindelig hverdag, for i anledning af, at Emma Josefsen træder ind i de voksnes rækker, så skal hun i den grad fejres af familie og venner:

Læs også

Moren Laura tog et hurtigt bad: Var ved at brække sig, da hun vendte tilbage og så hvad ungerne havde gjort

- På dagen får jeg, mellem skole og gymnastik, besøg af venner fra byen og dem, jeg går i skole med. På lørdag skal jeg ud at spise brunch med familien, og om to uger holder jeg og en rigtig god veninde fra efterskolen en stor fest i et forsamlingshus, hvor der kommer 100 venner fra efterskolen, handelsskolen og folkeskolen, siger Emma Josefsen til TV2.

Kørekortet er allerede i hus, så Emma Josefsen har ikke nogen særlige ønsker i forbindelse med sin fødselsdag. Hendes forældre har dog sagt, at kørekortet skal betales tilbage, hvis hun begynder at ryge, men det har Emma Josefsen ingen planer om. 

Danske læger advarer om sygdomsepidemi: ‘Det er meget anderledes, end vi plejer at se’

 

Dagens Gossip