Esben Dalgaard afslører: Var ved at få tæv af rocker

Foto: Bo Nymann/Ritzau Scanpix

En uheldig misforståelse var ved at ende helt galt.

Når man tænker på skuespiller Esben Dalgaard, så er den første tanke nok ikke relation til rockermiljøet.

Der er dog heller ikke tale om en direkte relation, men Esben har på et tidspunkt haft en kontrovers med en mand fra rockermiljøet. I 2018 rullede ”En fremmed flytter ind” over skærmen på TV 2.

Læs også

Massiv varme på vei: Her får de 35 grader

Dokumentarserien portrætterede storsvindleren Casper Rieper-Holm, som i løbet af 100 dage fejede benene væk under Amanda Kastrup og forførte hende med den ene løgn efter den anden.

I dokumentaren var det netop Esben Dalgaard, som spillede Casper Rieper-Holm.

I podcasten Tsunami fortæller skuespilleren nu, at denne rolle en dag voldte ham store problemer. En person troede nemlig, at Esben Dalgaard oprigtigt var Casper Rieper-Holm, som han altså spillede.

- Jeg var ved at få et par på ørerne på Skanderborg Festival i sin tid. Der kom en stor rocker fra en af de der to navnkundige grupper hen og var ved at smadre mig fuldstændig, fortæller han i podcasten.

Heldigvis havde han manden en håndlanger med, der kunne gyde olie på vandene, og det blev altså Esbens redning i den noget uventede situation.

- Han havde en lille bitte bitte hangaround med, som godt kunne skelne mellem fiktion og virkelighed, så han endte simpelt hen med at få talt ham ned og få ham til at forstå, at jeg bare var skuespiller, fortæller Esben med et grin.

Læs også

Populært DR-program lukker ned: "Det er en beslutning vi selv har truffet"

 

Dagens Gossip