Esben Dalgaard med godt nyt om kræftsygdommen: Behandlingen virker

Foto: Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Esben Dalgaard føler sig heldig over den behandling, som han modtager for modermærkekræft.

Esben Dalgaard har af flere omgange haft kræft. Først blev han helbredt, men så vendte kræften desværre tilbage igen i 2021.

Esben blev således diagnosticeret med modermærkekræft for anden gang. Ifølge lægerne bliver Esben aldrig kræftfri, men behandlingen som han modtager, holder sygdommen i skak.

Læs også

Fra den 1. september banker de på din dør igen

Og det er naturligvis noget, som trods omstændighederne glæder Esben Dalgaard, der i forbindelse med Smukbold på dette års Smukfest har talt med HER&NU:

– Jeg er ikke heldig, at jeg har fået en kræftdiagnose, men jeg er så heldig, at min behandling virker. Jeg er i den situation, at min kræft bliver holdt i bero og noget af den mindskes, fortalte Esben, som fik konstateret modermærkekræft for anden gang i foråret 2021. Nu gør Esben alt, hvad han kan for at sprede budskabet om at have respekt for solens kraftige stråler.

– Jeg føler utroligt stærkt for alle de modermærkekræft patienter, hvor behandlingen ikke virker, og for ikke at være for slogan-agtig, er det så sindssygt vigtigt, at vi passer på os selv i solen.

Foto: Instagram

Læs også

Mange penge at spare: Her kan du få billig benzin

 

Dagens Gossip