'Ex on the beach'-deltager med overraskende afsløring: "Det er fandeme klamt"

Foto: Instagram / @simonkilov

Simon Kilov har afsløret, at forholdene i villaen, hvor 'Ex on the beach' optages, slet ikke er, som det ser ud.

I realityprogrammet 'Ex on the beach' følger man en gruppe festglade, unge mennesker, som fester på livet løs i en villa i Den Dominikanske Republik, mens gamle eks'er, der bliver inviteret ind i tide og utide, skaber stort drama. 

På tv ser man ofte deltagerne drikke, hvad der ligner, alkoholiske drinks, ligesom de hele tiden fester og ofte fremstår berusede. 

Læs også

Janni Ree hastede til Barcelona: "Jeg er meget trist over det"

Omvendt skal man lede rigtig grundigt, hvis man skal finde et afsnit, hvor én af deltagerne ryger; det findes nemlig ikke. 

Det skriver Se og Hør. 

Simon Kilov, som er med i den seneste sæson, har dog afsløret, at deltagernes forhold til alkohol og smøger under optagelserne er HELT anderledes end det, tv-programmet viser.

Foto: Instagram / @simonkilov

Ifølge ham får deltagerne nemlig nærmest intet alkohol indenbords, ligesom der er en god grund til, at man sjældent ser dem drikke op. 

"Det er ren, varm juice. Det er fandeme klamt. Ingen gider sidde og drikke 30 grader varm juice," har han således forklaret og uddybet, at kokosnødderne i programmet ofte bare er fyldt med "kokosvand eller citronvand."

Til festerne fik alle deltagerne ifølge ham den samme mængde alkohol, som var nøje udmålt af produktionen. 

"Vi fik alle det samme at drikke. Pigerne på 50 kilo og fyrene på 90 [...]. Produktionen blandede kander til os, og nogle af dem smagte af alkohol, mens andre bare smagte af juice," har han således udtalt og uddybet: "Vi måtte slet ikke være fulde [...]. Man melder sig jo til “Ex on the beach” for at feste, men får så ikke serveret noget alkohol."

Til gengæld bliver alle deltagerne ifølge flere tidligere deltagere tilbudt cigaretter ad libitum, selvom de ikke må ryge foran kameraerne. 

Ifølge Simon Kilov er hans deltagelse i programmet faktisk skyld i, at han ryger den dag i dag. 

Han havde nemlig aldrig røget før, men på grund af kedsomhed og den lette tilgængelighed fik han den dårlige vane, mens han var i villaen i Caribien. 

"Jeg vil ikke sige, at det er produktionens skyld, men jeg begyndte at ryge der, og de gjorde cigaretter tilgængelige i ubegrænsede mængder," har han udtalt.

Læs også

Gustav Salinas med stor nyhed: Snart er vi tre

 

 

Dagens Gossip