Får ikke nok opmærksomhed: Philine Roepstorff smider alt tøjet

Skrevet af Nicolai Busekist

10/07/2022
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Philine Roepstorff føler ikke, at hun får opmærksomhed nok, og derfor har hun valgt at smide alt tøjet.

Dagens topnyheder

Det er ikke nogen hemmelighed, at Philine Roepstorff flere gange tidligere har vist, at hun ikke er bleg for at vise hud på de sociale medier.

Op til flere gange tidligere har hun nemlig delt både billeder og videoer på Instagram, hvor hun ikke har overladt det store til fantasien.

Og tilsyneladende har Philine fundet ud af, at det er noget, som hendes mere end 419.000 følgere rigtig godt kan lide.

Det har nemlig fået hende til at dele endnu en video, hvor der ikke er meget, der er blevet overladt til fantasien hos de personer, der ser den.

Derimod er der tale om en video, hvor hun står ved en pool, uden at have en eneste trevl på kroppen. Og i teksten til videoen afslører hun, at der faktisk er en særlig grund til, at videoen er blevet delt.

I teksten, der følger med videoen på det sociale medie, har hun nemlig skrevet, at hun føler, at hun ikke får nok opmærksomhed, når hun deler videoer og billeder med tøj på.

"Jeg vil virkelig gerne blive ved med at dele billeder med tøj på, men jeg får ikke nok opmærksomhed," skriver hun som tekst til videoen.

Foto: Instagram

Og det tyder da bestemt også på, at hun har ret i, at hun får mere opmærksomhed, når hun deler videoer og billeder, hvor hun havde ladet tøjet ligge i klædeskabet.

Videoen har nemlig fået betydeligt flere 'Synes godt om', end flere andre billeder og videoer, som hun har delt på det sociale medie.

Det er dog ikke noget, der er uvant for hendes følgere at se, for det er – som sagt – slet ikke første gang, at hun har valgt at dele pikante billeder og videoer.