Fans i chok over ændring: Er det Zac Efron?

Foto: Shutterstock.com

Zac Efron, Hollywood-drengen, der har stjålet mange hjerter, har sparket spekulationer i gang om kosmetiske indgreb.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at skuespilleren Zac Efron har haft udseendet kørende for sig i lang tid. Det vidner tiden som ungdomsidol da også om, men han har nu sparket spekulationer i gang om kosmetiske indgreb, efter et Facebook-billede viser Efron, som tilsyneladende har fået større læbr og bedere kæber.

De fleste husker, Zac Efrons look. Det er også derfor, at man er kommet i tvivl om, hvorvidt han har fået foretaget indgreb. Zac Efron, som mange har set, de tusindevis af gange, de har set "High Scholl Musical, fik alles hjerner til at eksplodere, da han dukkede op til en stjernespækket livesending hos Facebook Watch.

Læs også

Mor sender sin 13-årige datter i supermarkedet for at købe tamponer - går ikke helt som planlagt

Dette var i forbindelse med Earth Day og her dukkede han op med et helt nyt look, hvor Zacs ansigt så ud til at være blevet bedere, mens også læberne så mere fyldige ud. 

"Jeg hader den person, der fik Zac Efron overbevist om, at han havde brug for at ændre på sit ansigt," kommer det fra en  bruger på Twitter, der bestemt var mere begejstret for den 33-årige filmstjernes ansigt.

Der bliver dog skrevet mange kommentarer, der omhandler Zac Efrons - måske - nye ansigt. 

Der er eksempelvis en anden, der skriver skriver:

- To minutters stilhed for Zac Efrons gamle ansigt.

Dr. Munneb Saha, dermatolog og ekspret i skønhedskorrigerende indgreb, blev spurgt af Insider.com, hvilket indgreb, der skulle være tale om. Han har dog svært ved at fortælle helt præcist, hvad der er tale om.

- Men det virker dog, som om hans kæbelinje og hans læber er mere fremtrædende. Det er der et par ting, der kan bevirke: implantater, filler eller endda som et resultat af brug af steroider, fortæller han, før han nævner en sidste mulighed:

- Andre mener, det kan være et resultat af tandlægeindgreb, men det finder jeg ikke så sandsynligt.

Sidtnævnte teori bakker plastikkirugen Anthony Young op om.

- Jeg tror, han har fået foretaget en fjernelse af visdomstænder frem for kosmetiske indgreb, og det er derfor, han er hævet de bestemte områder.

Læs også

LIGE NU: Opretter venteliste til overskydende vacciner for alle

 

Dagens Gossip