Fie Laursen åbner op om ludomani: Jeg har tabt 3 millioner kroner

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Fie Laursen fortæller i en ny video, at hun er blevet ludoman og har spillet for mange millioner kroner.

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at reality-personligheden Fie Laursen valgte at flytte til Spanien. Her startede hun blandt andet som ejendomsmægler, hvor hun samtidig begyndte at lave erotik indhold via sin Onlyfans-profil.

Læs også

Lise Nørgaard melder ud om vaccinen: Jeg har besluttet mig

Den 24-årige dansker har længe vist sit liv frem fra det spanske til danskerne, hvor det oftest så ud til at gå danskeren rigtig godt. Der gemte sig dog en uhyggelig sandhed bag alt det søde, og det fortæller Fie Laursen nu selv i en video på Youtube.

Fie Laursen har nemlig udviklet en ludomani, hvor hun har spillet for mere end 3 millioner kroner.

“Jeg er ludoman, og på bare et halvt år har jeg spillet over 3 millioner kroner op,” fortæller Fie Laursen i videoen.

Her fortsætter hun med at fortælle, at hun startede med at lægge små beløb ind, og pludselig endte hun med at spille for gigantiske summer.

Det fangede hende

Hun fortæller, at hun for alvor blev fanget, da hun pludselig vandt 833.000 kroner på et online casino. Den store gevinst var svær for danskere at håndtere, og hun følte, at det var de letteste tjente penge nogensinde.

Hun begyndte derfor at spille mere og oftere, og pludselig var hun mange tusinde kroner i hullet.

“Jeg havde overhovedet ikke styr på det! Det gik op for mig, da jeg havde spillet 250.000 på to dage. Jeg faldt grædende sammen i min have og tænkte ”Hvad er det, jeg har gang i? Hvad er det, jeg laver med mit liv?”, fortæller Fie Laursen.

Bloggeren fortæller også, at hun er ked af, at hun ikke forstod budskabet fra myndighederne, der advarede Fie mod at reklamere for spil

Læs også

Coca-Cola overrasker med nyhed i Danmark

 

 

Dagens Gossip