Fie Laursen afslører: Jeg vil have sex på tv

Foto: TV3

Realitystjernen Fie Laursen er endnu engang tjekket ind på det famøse Paradise Hotel.

Realitystjerne og blogger Fie Laursen har endnu engang taget turen til Mexico, hvor hun skal være med i næste sæson af realityprogrammet Paradise Hotel.

21-årige Fie Laursen har ingen planer om at holde sig tilbage, hvis lejligheden for sex byder sig på hotellet.

Det skriver Ekstra Bladet.

Læs også

Fie Laursen overvejer at lave porno: ‘Jeg har fået tilbudt 1 million kroner’

- Jeg føler, at sex er noget af det mest naturlige, men det skal heller ikke være med mange forskellige. Hvis jeg skal have sex, så skal det kun være med én person, og så skal jeg helst føle noget for personen, siger Fie Laursen til Ekstra Bladet.

Det er ikke første gang, at Fie Laursen sætter sine ben på det famøse hotel. Hun var nemlig også med i realityprogrammet, da hun var 18 år gammel.

Her røg hun dog ud efter otte dage, da deltageren Theis valgte at sende hende hjem til Danmark:

Læs også

- Der var jeg på badeferie. Lavede ikke taktik overhovedet. Jeg nød bare solen, og så røg jeg sgu hjem ret hurtigt, udtaler Fie Laursen til TV3.

Men denne gang mener Fie Laursen ifølge Ekstra Bladet, at hun modsat sidste gang har fundet sig selv og står ved sine valg.

Det er tredje gang, at et medlem af familien Laursen er med i Paradise Hotel. Udover Fie Laursen har broderen Boris nemlig også været med i programmet.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

En anden ting, som har ændret sig siden Fie Laursens seneste deltagelse er ifølge hende selv, at hun er blevet et mere kendt ansigt:

- Jeg tror helt klart, at alle ved, hvem jeg er, når jeg tjekker ind. Hvis der er én, der siger de ikke ved, hvem jeg er, så spiller de virkelig dumme. Jeg tror, de vil få et chok over, at jeg er her. Sidst jeg var med, var jeg faktisk ikke særlig kendt, det var ikke alle, der kunne genkende mig.

Læs også guiden til: Scorereplikker

Hør Fie Laursen fortælle om sine forventninger til Paradise Hotel i videoen lige herunder.

Se det intime billede: Fie Laursen kysser med ny fyr

 

Dagens Gossip