Fie Laursen afslører sine vilde planer for 2018

Foto: Fie Laursen i 'Paradise Hotel'.

Fie Laursen afslører, at hun har store planer for det kommende år.

Realitystjerne og blogger Fie Laursen afslører allerede nu sine nytårsforsæt for 2018 - og den 21-årige pige har store planer for det kommende år. 

På sin blog har Fie Laursen nemlig valgt at dele en liste med sine mål, så hendes følgere kan følge med i, om hun får målene indfriet i 2018. Og der er ingen tvivl om, at bloggeren er særdeles ambitiøs. 

Fie Laursen har nemlig både planer om deltage i flere realityprogrammer, ligesom hun ønsker sit eget. Hun håber desuden på at deltage i 'Vild med dans'.  

Læs også

Fie Laursen afslører: Jeg vil have sex på tv

Derudover vil Fie Larusen også skrive en bog om bagsiden af medaljen ved at være kendt eller en bog, der skal styrke folks selvtillid og hjælpe dem videre i livet. 

Men det stopper ikke her. Den 21-årige Fie Larusen har også en ambition om, at nå 200.000 følgere på Youtube, udgive ny musik og generelt bare at vinde flere priser i 2018.

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Derfor er der nok ikke nogen tvivl om, at vi også både kommer til at høre og se en del til den 21-årige realitystjerne og blogger i det nye år. 

Sidst men ikke mindst vil bloggeren prøve noget grænseoverskridende i det kommende år, og det kunne for eksempel blive nogle frække undertøjsbilleder til magasinet M. 

Fie Laursen overvejer at lave porno: ‘Jeg har fået tilbudt 1 million kroner’

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip