Fie Laursen blander sig i drama om Geggos forlovelsesring: 'Respekt til Mai Manniche’

Foto: Polfoto/Per Lange

Fie Laursen blander sig i den dramatiske konflikt mellem realityparret Geggo og Cengiz og smykkedesigneren Mai Manniche.

Realityparret Cengiz og Geggo føler, at de er blevet snydt af smykkedesigner Mai Manniche. Efter Cengiz købte en forlovelsesring af hende kort før jul, hævder han, at to forskellige eksperter har vurderet, at ringen er meget mindre værd, end det beløb han gav for den.

I torsdagens sæsonpremiere på Familien fra Bryggen, fortalte Geggo og Cengiz, hvordan de føler, at de var blevet taget ved næsen af smykkedesigneren.

Mai Manniche udtalte torsdag, at hun er rystet over denne anklage og beskylder til gengæld Cengiz for at have truet hende og afpresset hende for penge, efter hun solgte ham forlovelsesringen:

Læs også

Geggo afslører stort drama: Derfor har jeg smidt min forlovelsesring

- Jeg er dybt rystet over hele forløbet. Vi har selvfølgelig aldrig snydt nogen. Cengiz Mads Salvarli købte før jul en specialdesignet forlovelsesring, hvori der er en stor brilliant. Forinden var han blevet oplyst om brilliantens kvalitet samt ringens pris, og han havde også selv set billeder af diamanten og selv udvalgt den endelige, skrev Mai Manniche blandt andet i et indlæg på sin blog.

Hun hævder desuden, at Cengiz har opsøgt hende i butikken, hvor han forsøgte at afpresse hende til at betalte ham 100.000 kroner, for at han ville undlade at gå til pressen. 

Nu blander blogger og realitystjerne Fie Laursen i konflikten, hvor hun bakker op om Mai Manniche. Det fremgår af et opslag, som hun skrev på Facebook torsdag aften:

Læs også

Mai Manniche svarer på anklager fra Geggo og Cengiz om snyd: 'Jeg er dybt rystet'

- Her må jeg støtte Mai. Hvis man er utilfreds med sit køb, så møder man ikke op med aggressiv adfærd og trusler. Hvad er det for en opførsel at have? Her kunne du have valgt at være en fornuftig rollemodel over for din datter og en anstændig mand til din hustru. Jeg er sgu målløs. Respekt til Mai og JEWLSCPH for deres modne - og gode udtalelser. Jeg har ingen had til dem, men synes blot, dette er for langt ude, skriver Fie Laursen.

Fie Laursen offentliggjorde i sidste måned, at hun og Mai Manniche i fællesskab har lanceret en smykkekollektion ved navn BEST BITCHES.

Efter Mai Manniche udgav sit blogindlæg torsdag, nægtede Cengiz dog at have afpresset hende:

- Hun er fuld af løgn og prøver at beskylde mig for noget, jeg ikke har gjort. Det er helt vanvittigt det indlæg, hun har lagt op. Jeg har aldrig afpresset hende for penge. Jeg synes virkelig, det er et barnligt træk, hun har lavet, og jeg tror, at hun prøver at udstille mig dårligt for at gøre hendes sag bedre. Jeg har alt på skrift og vores sms’er med hinanden, så jeg har beviser på, at jeg ikke har afpresset hende, siger Cengiz til Realityportalen.

Læs også

Cengiz svarer på anklager om trusler og afpresning: 'Mai Manniche er fuld af løgn'

Han fortæller desuden, at Mai Manniche angiveligt fortalte, at ringen havde en værdi af 200.000 kroner, men at han senere har fået den vurderet til mellem 22.500 og 30.000 kroner. Han købte den for 80.000 kroner, hvilket han på daværende tidspunkt troede, var en god handel. Derfor kører Cengiz nu en sag mod Mai Manniches smykkefirma JEWLSCPH.

Mai Manniche kritiserede torsdag produktionsselskabet Metronome for ikke at have givet hende mulighed for genmæle i den populære realityserie. 

Dagens.dk har været i kontakt med Metronome og TV3 i forbindelse med anklagerne fra Mai Manniche. Metronome henviser til TV3, som ikke ønsker at forholde sig til kritikken. De skrev følgende torsdag eftermiddag:

- Vi forstår godt, at der er mange følelser på spil, selvfølgelig er der det. Den sag er en del af sæsonpremieren på Familien fra Bryggen i aften kl. 20:00 på TV3, og vi glæder os rigtigt meget til at komme i gang med endnu en forrygende sæson.

Geggo afslører stort drama: Derfor har jeg smidt min forlovelsesring

Mai Manniche svarer på anklager fra Geggo og Cengiz om snyd: 'Jeg er dybt rystet'

Cengiz svarer på anklager om trusler og afpresning: 'Mai Manniche er fuld af løgn'

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip