Fie Laursen er konverteret til Islam

Fie Laursen er konverteret til Islam: Foto: TikTok, Fie Laursen

Tilsyneladende er den kendte danske blogger og influencer Fie Laursen konverteret til Islam. Det fortæller hun i en video på TikTok.

Efter Fie Laursen havde været udsat for en oplevelse, hvor hendes hunde var løbet væk, tog hun et drastisk skridt. Hun bad nemlig til Allah om, at han skulle finde hendes hunde og bringe dem hjem. Det gjorde han. For bare to minutter efter, at Fie Laursen havde vendt sig mod himlen og råbt: "Allah, vis mig, giv mig mine hunde," dyttede to biler nede på vejen, og Fie Laursens elskede hunde vendte tilbage til den kendte blogger.

Læs også

Fie Laursen afslører: Jeg vil have sex på tv

Historien fortæller Fie Laursen selv på det sociale medie TikTok i en video, der forklarer hvorfor den kontroversielle blogger er konverteret til Islam.

Har læst koranen, men ryger stadig

Fie Laursen forklarer videre i videoen: "Efter at have læst koranen og have så mange venner, der er muslimer, der valgte jeg at tage en chance. Fordi det var det, der kaldte på mig," mens hun står og ryger ud af et vindue med sine hunde vimsende rundt om fødderne.

Du kan se videoen her.

Om videoen forklarer Fie selv med et opslag: "Havde brug for at tale direkte fra hjertet... det er okay at være dansk, og fravælge vores religion for at omfavne en ny, som tog imod os."

Mon hun sletter sin OnlyFans

Kommentarerne på Fie Laursens TikTok-profil er udpræget positive, der er dog kritiske røster, der pointerer, at hendes livsstil ikke passer til en konvertering. En enkelt bruger spørger bl.a. ind til bloggerens profil på OnlyFans, der er en kanal, hvor Fie Laursen tjener penge på letpåklædte billeder og i enkelte tilfælde decideret porno.

Det har bloggeren ikke svaret på. Imens venter vi på næste episode i Fie Laursens liv.

Læs også

Fie Laursen blev genoplivet under operation

 

 

 

 

Dagens Gossip