Fie Laursen i 180-graders vending: Tager afstand til Teitur

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Fie Laursen tager nu afstand til sin tidligere bedste ven.

Da Teitur Skoubo sidste onsdag ved Retten i Odense modtog en dom på 2 år og 6 måneders fængsel for voldtægt, var mange venner fra det danske reality-miljø ude at tage afstand til Teitur.

Det var dog ikke alle, som gjorde det. Fie Laursen valgte modsat mange andre at stå ved sit venskab med Teitur. 

Læs også

Det siger vennerne om Teiturs dom

– En dom er en dom, og der skal meget til at blive dømt for dette. Så selvom jeg kender hans side af historien, vil jeg ikke kommentere, hvad der er rigtigt og forkert af respekt for kvinden, for jeg var der ikke. Det eneste jeg kan sige, er, at Teitur stadig er min bedste ven, lød det blandt andet fra Fie Laursen på Instagram i sidste uge. 

Nu er der gået en uge, og tid kan som bekendt gøre mange ting. Det er også tilfældet her, for Fie har åbenbart ændret holdning siden da.

Faktisk så meget, så hun nu mener det helt modsatte. Det fortæller hun nu i et opslag på Instagram.

– Jeg laver dette opslag med smerte i mit hjerte, da jeg føler mig skyldig og knust over at have indset min egen fejl. Og mit behov for at tage afstand til en mand, der altid har været en god ven. Men det er vigtigt for mig offentligt at italesætte mine følelser oven på mine tidligere udtalelser og tage afstand og vise respekt for offeret, skriver hun blandt andet i sit nye opslag.

Tiden har også fået Fie til at tænke på sin egen fortid, som også har omhandlet voldtægt. Det har resulteret i at Fie i dag lider af PTSD.

–  Jeg er vred og ked af det over mig selv for at have forsvaret noget, jeg selv har skulle igennem. For at lade kærligheden til ham gøre mig blind for, hvad han var i stand til.

Dermed har Teitur altså nu mistet endnu en ven.

Læs også

Janni Ree taler ud om affære: "Jeg ville have ham"

 

 

Dagens Gossip