Fie Laursen med markant ændring: Har fjernet det hele

Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

Fie Laursen har valgt at fjerne al filler i hendes ansigt.

Fie Laursen har gennem året fået lavet en masse ting for at ændre sit udseende. Det omfatter både en masse forskellige plastikoperationer, tatoveringer og ikke mindst filler.

Sidstnævnte har hun dog valgt at gøre op med, for i et opslag på Instagram fortæller hun, at hun har fjernet alt filler i sit ansigt.

Læs også

16-årige Josephina blev smidt ud af klassen på grund af sin påklædning: Sådan så hun ud

– Fjernede i dag alt filler i mit ansigt. De var også i chok over, jeg stadig havde filler fra flere år tilbage fra Tyrkiet, men det lykkedes dem at få det opløst. Det meste var opløst. Shit jeg havde kæmpe ande-læber dengang, skriver Fie i et opslag på Instagram, hvor man kan se forandringerne.

I en story fortæller hun desuden, at hun lige skal vænne sig til det nye udseende uden filler:

– Det er første gang, jeg lige ser mig selv med mine læber. Hvor er det underligt, man kan se mine tænder så meget. Jeg føler stadig, der er lidt filler i min underlæbe. Men jeg kan kende mig selv og den pige, jeg var, før jeg ødelagde det hele. Det er underligt, skal lige vænne mig til det.

Selvom Fie nu har fjernet filler, så fortryder hun det ikke overhovedet. Hun elsker faktisk sig selv for at gøre det, hun har lyst til med sit udseende:

– Jeg elsker mig selv for, at jeg ville have kæmpe læber og gjorde det. Der skal være plads til alle, slutter Fie.

Læs også

Heidi Klum smider ALT: Overlader intet til fantasien

 

Dagens Gossip